Sezoną uždarė Bliuviškių trasoje

scooter
Motorolerių gerbėjai sezoną užbaigė įvairiomis rungtimis ir išsiaiškino geriausius bei greičiausius. Organizatorių nuotr.


Nei vienas motorolerių gerbėjas šiltojo sezono neįsivaizduoja be savo transporto priemonės. Visą vasarą raižę gatves, prieš pasibaigiant moto sezonui, rajono motorolerių ir motociklų fanai rinkosi į sezono uždarymą.
 
Pasak vieno iš renginio organizatorių, plokštiečio Eimanto Kazakausko, tai antrasis toks renginys, gegužės 15 d. įvyko sezono atidarymas.

„Scooter`ių atidaryme pavasarį turėjome apie 90 dalyvių, uždaryme rugsėjo 25 d. dalyvavo gerokai mažiau, apie 40–45. Daugelis išsigando lietingo oro, bet, kaip sakoma, nėra blogo oro, yra tik bloga apranga. O šeštadienio popietę oras išsitaisė, išlindo saulutė“, – tvirtino pašnekovas.

Iš Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro aikštelės motorolerių kolona pajudėjo per miestą renginio, kuris vyko Bliuviškių aerodrome (Barzdų sen.), link. Kiekvienas dalyvis ar žiūrovas gavo apyrankę ir sezono uždarymo lipduką.

Apie vidurdienį atvykę į renginio vietą Bliuviškiuose dalyviai lenktyniavo net keliose rungtyse. Štai drago rungtyje dalyviai varžėsi keturiose klasėse (50cc, 70cc, 125cc ir 600cc). Šioje rungtyje greičiausi buvo Lukas Vilčinskas (50cc), Ignas Silevičius (70cc), Edvinas Silevičius (125cc) ir Gintaras Mileris (600cc).

Vyko ir daugiau rungčių: lėtasis važiavimas, slalomas, motorolerio stūmimas, garso rungtis bei buvo renkamas gražiausias motoroleris ir motociklas.

Nugalėtojai buvo apdovanoti įvairiais aksesuarais motociklui, motoroleriui, priežiūros priemonėmis, tepalais ir kt.

Renginį plokštiečiui E. Kazakauskui padėjo surengti Salvijus Abromavičius bei draugai.

„Su draugais visad turėjome tokią viziją, kad reikia padaryti motorolerių ir motociklų sezono atidarymą bei uždarymą. Mums pavyko, esame pirmieji tai padarę Šakiuose. Su tuo pačiu draugų ratu renginį planavom, organizavom. Pasiruošimas truko pora mėnesių: reikėjo gauti leidimus iš įvairių institucijų, ieškoti rėmėjų, nes kol kas esam visi besimokinantys. Ant savo pečių tokį renginį praktiškai neįmanoma pavežti“, – jau po renginio mintimis dalijosi Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivis E. Kazakauskas pridurdamas, kad, be aistros scooter`iui, gyvenime turi ir daugiau įvairiausių hobių – tai krepšinis, dronai, maketavimas ir kita.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.