Sportininkai rezultatais daugiau nei patenkinti

jurgita vytas olympia
Vytas Dielininkaitis ir Jurga Misiukevičienė iš varžybų Ispanijoje grįžo ne tuščiomis – abu pelnė trečias vietas savo kategorijose. Asmeninio archyvo nuotr.


Tik grįžę iš fitneso varžybų Lenkijoje, savaitgalį kraštiečiai sportininkai Jurga Misiukevičienė ir Vytas Dielininkaitis savo jėgas išbandė ir medaliais pasipuošė Ispanijoje vykusiose „Amateur Olympia“ varžybose.
 
Tarp gausaus būrio įvairių šalių atstovų abu sportininkai savo kategorijose užėmė trečias vietas. J. Misiukevičienė įvertinimo sulaukė „Pro Quality Wellness“ kategorijoje, o V. Dielininkaitis – „Novice classic physique“. Pasak sportininkų, renginys klostėsi gana sunkiai – gerokai vėlavo ir užtruko, tad nuovargis, maisto trūkumas ir stresas darė savo. Visgi J. Misiukevičienė juokauja, kad kai sulauki gero įvertinimo, sunkumai pasimiršta.

„Sportininkų lygis labai aukštas. Esam daugiau nei patenkinti rezultatais, džiaugiamės galimybe stovėti ir varžytis su stipriausiais atletais iš viso pasaulio“, – sako V. Dielininkaitis.

Anot J. Misiukevičienės, į trejetuką ji net nesitikėjo papulti, tad įspūdžius ir emocijas, teigia moteris, net sunku žodžiais nusakyti.

„Ar sunku pasiruošti, negaliu pasakyti, bet kai labai norisi, viskas įmanoma“, – pelnyta pergale džiaugiasi kraštietė ir paklausta apie ateities planus sako: „Planų daug, o kaip bus toliau – matysim.“

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px