Tarp prizininkų – daugiausia varpiečių

Kovo 4 d. Šakių „Varpo“ mokykloje vyko geografijos olimpiada „Mano gaublys“, pritraukusi gausų būrį 6–8 klasių rajono moksleivių.  

Tarp šeštokų geriausiai pasirodė Griškabūdžio gimnazistas Deividas Slavickas (mokytoja Birutė Januškevičienė), Evita Lažauninkaitė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytoja Jolanta Puidokienė) ir Marija Gafurova iš Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro (mokytoja Lina Virbauskienė), surinkę po 24 balus. Antrąją vietą laimėjo Kajus Jesevičius iš Šakių „Varpo“ mokyklos (mokytoja Inta Sakienė), tik vienu balu atsilikęs nuo nugalėtojų. Trečiąją vietą pasidalijo Matas Teresevičius iš Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro (mokytoja Gintarė Pocevičienė) ir Austėja Verpečinskaitė iš Šakių „Varpo“ mokyklos (mokytoja I. Sakienė), pelnę po 22 balus.
 
Tarp septintokų pirmąją vietą iškovojo Kidulių pagrindinės mokyklos moksleivė Meda Žilaitytė (mokytoja Alina Baranauskienė), surinkusi 23 balus. Antroje vietoje – Dominykas Laukaitis iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytoja J. Puidokienė), tik vienu balu atsilikęs nuo pirmosios vietos laimėtojo. Trečią vietą užėmė Šakių „Varpo“ mokyklos septintokė Kamilė Saldukaitė (mokytoja I. Sakienė), pelniusi 21 balą.

Tarp aštuntokų pirmąsias dvi prizines vietas iškovojo Šakių „Varpo“ mokyklos moksleiviai. Pirmąją vietą laimėjo Liutauras Mureika, pelnęs 26 balus, antrąją – Paulius Dražba, surinkęs 23 balus. Abu geografijos moko mokytoja I. Sakienė. Trečioje vietoje – Griškabūdžio gimnazistė Ligita Čepulytė (mokytoja B. Januškevičienė), tik vienu balu atsilikusi nuo antrosios vietos laimėtojo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.