Kriminalai (2014-08-01)

Sužalojo ir smurtavo
Liepos 27 dieną gautas Kidulių seniūnijos Gudlaukio kaimo gyventojo D. B. (gim. 1972 m.) telefoninis pranešimas, kad jį peiliu sužalojo nepažįstamas asmuo. Nustatyta, kad liepos 27 dieną V. A. (gim. 1961 m.) tarpusavio konflikto metu peiliu sužalojo D. B., kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis po apklausos paleistas. Abu asmenys buvo neblaivūs.

Liepos 27 dieną gautas Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaimo gyventojos A. S. (gim. 1975 m.) pranešimas, kad apie 14 val. grįžęs į namus neblaivus (2,63 prom. alkoholio) sugyventinis S. V. (gim. 1985 m.) tarpusavio konflikto metu smurtavo prieš A. S. Vyriškis sulaikytas.

Pavogti telefonai
Liepos 28 dieną gautas Griškabūdžio miestelio gyventojo M. U. (gim. 1993 m.) pranešimas, kad apie 00.10 val. Griškabūdyje vykusioje Oninių šventėje, koncerto metu, iš kelnių kišenės buvo pavogtas  jam priklausantis mobiliojo ryšio telefonas SAMSUNG GALAXY S II.  Nuostolis - 400 litų.

Liepos 28 dieną gautas Sintautų seniūnijos Bliūkiškių kaime gyvenančios M. V. (gim. 1989 m.) pareiškimas, kad liepos 27 dieną, apie  20.55 val., Sintautuose eančioje parduotuvėje „Gulbelė“ neaiškiomis aplinkybėmis dingo mobiliojo ryšio telefonas  „Nokia Lumia 610“. Nuostolis - 600 litų.

Mirtis
Liepos 29 dieną gautas pranešimas, kad į Šakių ligoninę 9.10 val. buvo atvežtas A. R. (gim. 1978 m.), gyvenantis Gotlybiškių kaime, kuriam diagnozuota ūminė koronarinė mirtis. Apžiūrėjus mirusįjį, išorinių smurto žymių nenustatyta. Mirties priežasčiai nustatyti A. R. kūnas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerijos Kauno ekspertinį skyrių.

Dingo telefonas
Liepos 29 dieną gautas pranešimas, kad sodyboje, esančioje Kudirkos Naumiestyje, Šešupės g., nuo kieme esančio stalelio pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „HTC One M8  4G Silver“. Nuostolis -  2299 litai.

Susigundė uogiene
Liepos 29 dieną gautas Plokščiuose gyvenančios R. Z. (gim. 1973 m.) pranešimas, kad apie 7.15 val. grįžusi į savo namus ji pastebėjo, jog prie durų ant žemės nukritęs indelis su uogiene. Užėjusi į namo virtuvę apžiūrėjo šaldytuvo šaldiklį ir pasigedo 40 vnt. plastikinių indelių su uogiene.  Nuostolis - 400 litų.

Pavogė „piemenį“
Liepos 29 dieną gautas Kidulių seniūnijos Aleksandravos kaimo gyventojos V. Š. (gim. 1952 m.) pranešimas, kad apie 10.30 val.,  atvykusi į gyvulių ganyklą, esančią  Aleksandravos kaime, ji pasigedo  elektrinio piemens, elektros perdavimo stotelės ir akumuliatoriaus. Nuostolis - 500 litų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.