Kriminalai (2015-08-11)

Sumušė
Rugpjūčio 7 d. į Šakių ligoninę kreipėsi Šakių seniūnijos Briedžių kaimo gyventojas (16 m.) dėl akies bei kairės pusės veido sumušimo ir kraujosruvos, dešinės kojos daugybinių nubrozdinimų. Jis išleistas gydytis į namus. Jaunuolis paaiškino, jog rugpjūčio 6 d. apie pusiaunaktį Briedžių miško aikštelėje jį sumušė 2 nepažįstami jaunuoliai.

Padirbta kupiūra
Rugpjūčio 7 d. į policiją kreipėsi UAB „G4S Lietuva“ Kauno regiono Pinigų pervežimo ir perskaičiavimo skyriaus vadovas ir pranešė, kad rugpjūčio 5 d. inkasuojant pinigus buvo gautas iš UAB „Gulbelė“, esančios Šakiuose V. Kudirkos gatvėje, padirbtas vienas 50 eurų vertės banknotas.

Apgavo
Rugpjūčio 7 d. po 13 val. į moters (83 m.), gyvenančios Šakiuose Vytauto gatvėje, laidinį telefoną paskambinęs vyriškis prisistatė policijos pareigūnu ir pareikalavo pinigų už tai, kad nebūtų keliama baudžiamoji byla dėl jos sūnaus padaryto auto įvykio. Pareiškėja vėliau atėjusiam nepažįstamam vyriškiui atidavė 1210 eurų ir geltono metalo (vestuvinį žiedą ir grandinėlę su kryželiu). Nuostolis 1420 eurų.

Mirė
Rugpjūčio 7 d. apie 19 val. Šakių rajono Striūpų kaime savo namo kieme, stikliniame šiltnamyje, tarp stiklo šukių rastas vyro (77 m.) kūnas su pjautinėmis žaizdomis.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px