Kriminalai (2015-07-28)

Smurtavo
Liepos 25 d. Kriūkų seniūnijos Tūbiškių kaime (38 m.) moterį sumušė dvi pažįstamos moterys. Dėl sumušimų pareiškėja į medikus nesikreipė, konflikto metu sugadinti pareiškėjos akiniai, žala 150 eurų.

Liepos 26 d. Lukšių seniūnijos Staliorių kaime sugyventinė (35 m.) smurtavo prieš savo sugyventinį (53 m.), metė plytą ir pataikė jam į ranką.

Sumušė
Liepos 26 d. į Šakių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi Lukšių gyventojas (23 m.), kuriam diagnozuota apatinės lūpos daugybinės muštinės žaizdos, 1-2 dantų išmušimas bei lūžiai. Kaip įtariama, vaikiną liepos 25 d., apie 24 val., Kriūkuose vykusių Oninių šventės metu sumušė iš matymo pažįstamas jaunuolis.

Tą pačią dieną į Šakių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi moteris (27 m.), gyvenanti Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaime, kuriai diagnozuota stuburo krūtininės dalies sumušimas ir vyras (37 m.), taip pat šio kaimo gyventojas, kuriam diagnozuota galvos sumušimas, stuburo krūtininės dalies sumušimas, pastarasis buvo išvežtas į KMUK. Kaip įtariama, liepos 25 d. apie 23 val. 30 min., gyvenamojo daugiabučio namo kieme šiuos asmenis sumušė iš matymo pažįstami jaunuoliai.

Pavogė
Liepos 26 d. Garliavoje gyvenantis vyriškis atvykęs į jam priklausantį lauką, esantį Sudargo seniūnijoje Bosų kaime, pastebėjo, kad yra nukastos ir pavogtos bulvės, kurios buvo sudygusios ekologiškų kmynų pasėliuose. Pasėliai išdraskyti ir suniokoti. Padaryta 800 eurų turtinė žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.