Nukentėjo dviratininkas

avarija velo
Nuotr. Minėtą įvykį mačiusius ar registratoriaus vaizdo įrašą su šiuo eismo įvykiu turinčius asmenis policija prašo kreiptis į Šakių rajono policijos komisariatą.


Praėjusį ketvirtadienį Lukšiuose po automobilio ratais pateko dviratininkas, kuris gydyti išvežtas į Kauno klinikas.
 
Gegužės 25 d. apie 18 val. Lukšių miestelyje, A. Tatarės ir Beržų gatvių sankryžoje, automobilis „Volvo V50“, vairuojamas Gotlybiškių kaimo (Šakių sen.) gyventojos (40 m.), partrenkė 59-erių metų lukšietį dviratininką. Pirminiais duomenimis, vairuotoja buvo blaivi.

Nukentėjusiam Šakių ligoninėje diagnozuota politrauma ir jis išvežtas į Kauno klinikas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px