Priešgaisrinei tarnybai – finansinė injekcija

Šiais metais Šakių rajono savivaldybės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos įstatinis kapitalas vėl didės. Pirmąjį metų mėnesį posėdžiavusi rajono taryba nusprendė didinti minėtos įstaigos įstatinį kapitalą 25 tūkst. eurų.

Papildomas įnašas Šakių rajono savivaldybės priešgaisrinei tarnybai skiriamas iš Šakių rajono savivaldybės 2018m. biudžeto Socialinės ir sveikatos apsaugos programos lėšų. Iš viso nuo šios įstaigos įsikūrimo pradžios, t. y. nuo 2015 m., įstatinis įstaigos kapitalas bus padidintas (su šiuo įnašu) iki 60 tūkst. eurų. Kaip sako Šakių rajono savivaldybės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Gintautas Vedegys, šie pinigai, kaip ir pernai metais, bus skiriami naujo gaisrinio  automobilio įsigijimui. Tiesa, kad tokie kilnūs tikslai virstų realybe, viršininkas kol kas dar ieško ir privačių rėmėjų. Pernai Šakių rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba įsigijo du automobilius, kurie atiteko Kidulių ir Lukšių gelbėjimo tarnybų padaliniams. Tiesa, automobiliai įsigyjami ne nauji, bet dėvėti, tačiau jie yra puikios kokybės ir žymiai naujesni, palyginus su tomis gaisrinėmis mašinomis, kurios yra neatnaujintos, senos, nusidėvėjusios.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px