Kriminalai (2019-03-26)

Smurtavo
Kovo 21 d. policija gavo pranešimą, kad namuose, esančiuose Gelgaudiškio sen. Skaistakaimio k., kilus žodiniam konfliktui, vyras (gim. 1972 m.) smurtavo prieš kitą vyrą (gim. 1950 m.), sukeldamas šiam fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas.
Kovo 23 d. apie 15 val. namuose, esančiuose Šakių sen. Plieniškių k., vyras (gim. 1962 m.), kuriam nustatytas 1,55 prom. girtumas, smurtavo prieš brolį (gim. 1960 m.), kuriam nustatytas 1,79 prom. girtumas. Šakių ligoninėje nukentėjusiajam nustatyta kairiojo antakio kirstinė žaizda. Įtariamasis sulaikytas.
 
Įsilaužė
Kovo 23 d. 7.40 val. pastebėta, kad įsilaužus per duris iš Šakiuose Sodų gatvėje esančios uždaros akcinės bendrovės administracijos patalpose esančio seifo pavogti pinigai. Nuostolis 1 tūkst. 113 eurų.

Neblaivus
Kovo 23 d. 20.16 val. Plokščiuose patikrinimui policijos pareigūnai sustabdė lengvąjį automobilį „Mercedes Benz“, kurį vairavo Šakių gyventojas (gim. 1983 m.). Patikrinimo metu vairuotojui nustatytas 1,53 prom. girtumas. Lengvasis automobilis „Mercedes Benz“ perduotas į saugomą aikštelę.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px