Kriminalai (2013-10-25)

Apšvarino garažą
Spalio 18 dieną rajono policijos komisariatas gavo Kriūkų seniūnijos, Kreivių kaimo gyventojo N. S.  pareiškimą, kad apie 9.00 val. jis pastebėjo, jog iš atokiau nuo gyvenamojo namo  stovinčio nerakinto garažo buvo pagrobta 8 automobiliniai akumuliatoriai, veržliarakčių komplektas, pneumatinis varžtų suktuvas, 100 litrų dyzelinio kuro. Padaryta 1700 Lt turtinė žala. Turtas buvo nedraustas.

Pagrobė miežius
Spalio 18 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Branduoliškių kaimo gyventojas Č. G. pranešė apie pastebėtą vagystę. Apie 11.00 val. jis pastebėjo, jog ištraukus pakabinamos spynos tvirtinimo lankelį, buvo patekta į grūdų sandėlį, esantį Branduoliškių kaime, ir iš jo pagrobta 300 kg miežių. Padaryta 180 litų turtinė žala.

Dingo plokštės
Spalio 18 d. rajono policijos komisariate gautas Plokščiuose, Šlaito gatvėje gyvenančio M. G. pareiškimas, kad spalio 3 dieną pastebėjo, jog iš jam priklausančio nenaudojamo ir nerakinto pašarų sandėlio, esančio Gelgaudiškio seniūnijos Branduoliškių kaime, Lygumų gatvėje, pagrobtos 25 gelžbetoninės plokštės. Padaryta 2500 Lt turtinė žala.

Apvogė namus
Spalio 19 dieną, apie 9.00 valandą, Giedručių kaimo gyventojas J. D. pastebėjo, kad išlaužus plastikinį langą, buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą ir pagrobtas televizorius „Samsung“, nešiojamas kompiuteris, auksiniai papuošalai, navigacija „Tom Tom“, du vyriški laikrodžiai, trys mobiliojo ryšio telefonai, akumuliatorinis suktuvas. Padaryta turtinė žala siekia 10970 litų.

Smurtavo
Spalio 19 dieną, apie 18 val., Kidulių seniūnijos Voverių kaime gyvenantis T.D., būdamas neblaivus, namuose smurtavo prieš savo motiną. Vyras sugriebė moterį už kaklo ir trenkė į sieną. T. D. uždarytas į Jurbarko policijos komisariato areštinę, jam nustatytas 3,25 promilių girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar renginių pasiūla rajone atitinka jūsų poreikius?

klausimelis 06 04Nerijus iš Kudirkos Naumiesčio:

Nežinau, kokia situacija likusiame rajone, bet Kudirkos Naumiestyje, atrodo, visai užtenka. Nors šiaip nelabai ką galiu pasakyti, kadangi apskritai renginiai man nėra pats aktualiausias dalykas. Kai Lietuvoje būname, kartais į kokį nors užsukame. Dažniausiai – į koncertus, šie labiausiai domina. 

klausimelis 06 04 2

Eglė iš Gelgaudiškio:

Užtenka tų renginių. Pati gyvenu Gelgaudiškyje, jei vyksta koks netoliese, stengiuosi apsilankyti. Kartais vykstame ir į kituose mestuose vykstančius renginius. Kalbant apie rajoną, mes dažniausiai renkamės tokius, kurie ir vaikams skirti, pavyzdžiui, šeimos šventę, vaikų dienos šventę. Tik tokio tipo renginių, kur veikos netrūktų ir mažiesiems, būtų atrakcionų, žaidimų ir t.t., organizuojama skurdokai, galėtų būti ir daugiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.