Bankrutuoja „Lukšių pieninė“

luksiu pienine
Kalbų apie šviežius pieno produktus gaminančios UAB „Lukšių pieninė“ bankrotą būta dar rugsėjį, tačiau tuomet įmonės komercijos direktorius Žygimantas Čiūta ragino gandais nesivadovauti ir tikino, kad tik optimizuojami darbai. Visgi praėjusią savaitę apie įmonės bankrotą pranešė portalas vz.lt, naujienų agentūra BNS.

UAB „Marijampolės pieno konservai“ generalinis direktorius Henrikas Karpavičius portalui vz.lt aiškino, kad...

(Daugiau paskaityti galite vasario 21 dienos laikraštyje arba www.pdf.drg.lt)

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar renginių pasiūla rajone atitinka jūsų poreikius?

klausimelis 06 04Nerijus iš Kudirkos Naumiesčio:

Nežinau, kokia situacija likusiame rajone, bet Kudirkos Naumiestyje, atrodo, visai užtenka. Nors šiaip nelabai ką galiu pasakyti, kadangi apskritai renginiai man nėra pats aktualiausias dalykas. Kai Lietuvoje būname, kartais į kokį nors užsukame. Dažniausiai – į koncertus, šie labiausiai domina. 

klausimelis 06 04 2

Eglė iš Gelgaudiškio:

Užtenka tų renginių. Pati gyvenu Gelgaudiškyje, jei vyksta koks netoliese, stengiuosi apsilankyti. Kartais vykstame ir į kituose mestuose vykstančius renginius. Kalbant apie rajoną, mes dažniausiai renkamės tokius, kurie ir vaikams skirti, pavyzdžiui, šeimos šventę, vaikų dienos šventę. Tik tokio tipo renginių, kur veikos netrūktų ir mažiesiems, būtų atrakcionų, žaidimų ir t.t., organizuojama skurdokai, galėtų būti ir daugiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px