Pripažino talentingiausia

saunorieneLaura Saunorienė konkurse „Lietuvos ponia 2014“ buvo pripažinta talentingiausia dalyve. Moteris nori paneigti stereotipą, jog tokie konkursai yra tuštybių mugė. „Būčiau tikrai čia nedalyvavusi, jei konkursas būtų dvelkęs tuštumu“,- teigė L. Saunorienė.
 
Nuotr. L. Saunorienė komisiją sužavėjo šokiu ir D. Butkutės daina „Dėl tavęs“. (D. Radlinsko nuotr./ALFA.LT)
 
Padedama savo studijos šokėjų konkurso metu L. Saunorienė sušoko šokį ir gavusi atlikėjos sutikimą padainavo Džordanos Butkutės dainą „Dėl tavęs“. Daina buvo pasirinkta neatsitiktinai – sprendimą parengti būtent tokį numerį lėmė tai, jog garsi dainininkė yra mūsų kraštietė.

„Tai, kad mano pasirodymas buvo įvertintas ir aš laimėjau talentingiausios Lietuvos ponios vardą, nereiškia, kad esu geriausia. Visos tikrai stengėsi ir pasirodė puikiai. Aišku, aš ne taip bijojau scenos, kaip kitos, juk turiu nemažą sceninę patirtį, toks mano darbas. Kitoms truputį labiau drebėjo balsas ar kojos, ir tai nenuostabu“,- pasakojo L. Saunorienė, konkursą vadindama tiesiog įdomia gyvenimo patirtimi.

„Daug kas mano, kad dalyvauti tokiuose konkursuose yra tuštybė, tačiau nei viena konkurso dalyvė nebuvo tuščia – visos jos veiklios, išsilavinusios moterys, turinčios savo verslus. Nei vienos neišleido vyras, turintis daug pinigų. Atrankoje, kurioje dalyvavo apie porą šimtų moterų, nebuvo nei figūros, ūgio kriterijų. Tai žavesio konkursas ir pagrindiniai dalyvių atrankos kriterijai buvo du – būti išsilavinusia moterimi ir turėti vaikų. Dvylika atrinktų dalyvių šiuos kriterijus puikiai atitiko, todėl kiekviena, mano nuomone, buvo verta tapti Lietuvos ponia“,- kalbėjo L. Saunorienė.

Moteris neatskleidė, kiek jai kainavo dalyvio mokestis, tačiau neslėpė, jog konkursas pareikalavo tam tikrų papildomų išlaidų: reikėjo ne tik važinėti į repeticijas, bet ir nusipirkti įvairių reikalingų priemonių. „Vis tik pagrindinius dalykus – sukneles, kailinius finansavo rėmėjai, kurie mus apipuošė nuo galvos iki kojų“,- pasakojo L. Saunorienė. Moteris, kaip ir kitos dalyvės, gavo dovanų naktinukus, kuriuos vilkėjo pasirodymo metu bei kitų prizų –30 tūkst. litų draudimą metams nuo nelaimingų atsitikimų, kosmetikos, įvairių parduotuvių kuponų.

L. Saunorienė buvo labai dėkinga savo rėmėjoms – „Nomedos“ salono visažistei Andželitai Bastytei Veikšienei ir įspūdingą šukuoseną sukūrusiai Eugenijai Paketurienei.

Kol kas L. Saunorienė apie kitus projektus nemąsto, nori atsigauti, nes visą kovo mėnesį vyko intensyvios repeticijos, kurios pareikalavo nemažai laiko ir jėgų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.