Seniūnams siūloma vienytis

Gegužės 28 dieną vykusiame rajono seniūnų susirinkime, savivaldybės administracijos direktorius Evaldas Sniečkus pristatė savo naująją pavaduotoją  Ingą Cibulskienę. Jis tikisi, kad ateityje savivaldybės administracija ir seniūnijos bendradarbiaus sklandžiai ir ras bendrą kalbą.
 
E. Sniečkus trumpai išsakė lūkesčius seniūnams aptardamas savo susipažinimą su jų darbais kiekvienoje seniūnijoje. Administracijos direktorius sakė, jog tikisi iš seniūnų optimalaus komandinio darbo ir bendradarbiavimo artimiausiu metu priimant seniūnijoms svarbius sprendimus. Apvažiavęs visas rajono seniūnijas ir susipažinęs su jų kasdienėmis problemomis, administracijos direktorius pastebėjo, kad ateityje seniūnijos turėtų labiau orientuotis į tarpusavio bendradarbiavimą.

Anot E. Sniečkaus, seniūnijose darbas vyktų žymiai produktyviau, jeigu pastarieji užuot investavę į seną inventorių, įsigytų naują, kokybišką techniką, kuria galėtų naudotis ne viena, o kelios kaimyninės seniūnijos. Direktorius patarė seniūnams nebijoti taupyti savo finansų, kad galėtų ateityje įsigyti modernesnį inventorių. Seniūnai teigia, jeigu jie anksčiau stengdavosi taupyti pinigus, tai kitais metais savivaldybė skirdavo mažesnes pajamas motyvuodama tuo, kad neva pastarieji dar turi pinigų. E. Sniečkus pažadėjo seniūnams, kad ateityje tokių taupymo pasekmių turėtų būti išvengta. Susivienijusios kaimyninės seniūnijos, anot administracijos direktoriaus, galėtų įsigyti žymiai kokybiškesnio inventoriaus, su kuriuo būtų galima žymiai  paprasčiau dirbti.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.