Ženklai kviečia būti atidesnius

sakiai tvarkosi
Nuotr. Tokie ženklai Šakiuose yra naujovė, bet nuo šiol jais galės naudotis įmonės, mieste atliekančios įvairius tvarkymo darbus.


„Šakiai tvarkosi. Atsiprašome už laikinus nepatogumus!“ – toks ryškus ženklas, pastatytas Šakiuose Vasario 16-osios gatvėje, kiek neįprastas, jis ne tik kelia geras emocijas, bet eismo dalyvius įspėja būti atidesnius. Mat jau kuris laikas judrioje gatvėje vyksta remonto darbai.
 
Tokio prie kelyje atliekamo remonto padėto ženklo tikslas – įspėti vairuotojus ir pėsčiuosius apie vykdomus tvarkymo darbus ar trumpalaikius nepatogumus.

Tokių ženklų savivaldybė įsigijo keturis, du pastatė Vasario 16-oios gatvėje, kiti bus išduodami darbus mieste atliekančioms įmonėms, pavyzdžiui, tvarkant komunikacinius tinklus ar remontuojant kitus objektus. Pasak Ūkio skyriaus vedėjo Kęstučio Kuncaičio, idėją pastatyti ryškiaspalvius ženklus „Šakiai tvarkosi“ kilo administracijos direktoriui Dainiui Grincevičiui.

Vasario 16-osios gatvėje pagal projektą bus įrengtas dviračių takas, naujai paklotas šaligatvis bei naujai sutvarkytas gatvės apšvietimas.

K. Kuncaitis priminė, kad prieš dvejus metus šakiečius naujas ženklas su užrašu „Įsijunk šypseną“ pasitiko J. Basanavičiaus ir Nepriklausomybės gatvėse. Anot vedėjo, ženklas išliko tik Nepriklausomybės gatvėje.

O štai Giedručių kaimo gyventojų iniciatyva Ateities gatvėje atsirado taip pat netradiciškas ženklas su užrašu „Vairuok, lyg tavo vaikai čia gyventų“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px