Tarp geriausiųjų – ir pagerinę rekordus

jkscPraėjusį ketvirtadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre (JKSC) vyko kasmetinė apdovanojimų šventė.

Nuotr. Šventės metu apdovanoti geriausių JKSC sportininkų ir kūrybininkų penketukai, pagerbti sportininkai, pagerinę rajono lengvosios atletikos rekordus.

Šventės metu buvo paskelbti geriausių JKSC sportininkų ir kūrybininkų penketukai, pagerbti sportininkai, pagerinę rajono lengvosios atletikos rekordus. Diplomai už aktyvią sportinę ir kūrybinę veiklą įteikti 36 moksleiviams. Renginio metu dziudo imtynių mokytojui Kęstučiui Smirnovui buvo įteiktas mokytojo eksperto kvalifikacinės kategorijos pažymėjimas.
 
Geriausia sportininke išrinkta Akvilė Andriukaitytė (Lietuvos rajonų jaunučių lengvosios atletikos pirmenybės, 200 m bėgimo rungtis, I vieta, Lietuvos jaunių lengvosios atletikos pirmenybės, 100m bėgimo rungtis, I vieta. Baltijos šalių jaunučių lengvosios atletikos mačas, 100 m bėgimo rungtis, I vieta. Treneris Algirdas Ulinskas). Antrąja vieta geriausių sportininkų penketuke apdovanotas Modestas Masteika (Lietuvos žiemos sezono metimų čempionatas, ieties metimo rungtis, I vieta, Lietuvos jaunių lengvosios atletikos pirmenybės, ieties metimo rungtis, I vieta, Lietuvos rajonų jaunių lengvosios atletikos pirmenybės, ieties metimo rungtis, I vieta. Treneris Vytautas Strokas). Trečiasis geriausiųjų penketuke –  Nedas Makūnas (Lietuvos rajonų jaunių ir jaunimo lengvosios atletikos pirmenybės, 2000 m kliūtinio bėgimo rungtis, I vieta, Lietuvos rajonų jaunių ir jaunimo lengvosios atletikos pirmenybės, 2000 m kliūtinio bėgimo rungtis, I vieta, Lietuvos jaunių sporto žaidynės, 3000 m. bėgimo rungtis, II vieta. Treneris Tomas Vencius). Ketvirtoji vieta atiteko Godai Beniušytei (Lietuvos vaikų lengvosios  atletikos lengvosios atletikos pirmenybės, 600 m bėgimo rungtis, I vieta, Lietuvos rajonų vaikų lengvosios atletikos pirmenybės, 600 m bėgimo rungtis, I vieta. Treneris A. Ulinskas). Penktąja vieta apdovanota Iveta Bacevičiūtė (Lietuvos rajonų jaunių lengvosios  atletikos pirmenybės, rutulio stūmimas, IV vieta, Lietuvos mokinių lengvosios atletikos metimų pirmenybės, rutulio stūminas ir ieties metimas, III vieta. Trenerė Vitalija Gudzinevičienė).

Geriausių kūrybininkų penketuką sudarė Stasiaus Vyšniausko vadovaujamo būrelio nariai. Jie Lietuvos mokinių sportinės radio pelengacijos sprinto pirmenybėse ir Lietuvos jaunųjų radistų čempionate iškovojo įvairias prizines vietas. Pirmasis penketuke – Mykolas Adomaitis, antrąja vieta apdovanota Gabrielė Drešerytė, trečioji vieta atiteko Kostui Abromavičiui, ketvirtoji – Deividui Juknevičiui, penktoji – Mariui Matulaičiui.

Dėmesio sulaukė ir 2015 m rajono lengvosios atletikos rekordus pagerinę sportininkai. Už tai buvo apdovanoti – Akvilė  Andriukaitytė (pagerino rajono merginų 60 m, 100 m, 200 m  bėgimo  rungčių rekordus), Modestas  Masteika (pagerino rajono jaunių ieties metimo rekordą), Laura  Sabaliauskaitė (pagerino rajono jaunučių šuolio į tolį  rekordą), Augustas Rūškys (pagerino rajono jaunučių 1000 m bėgimo rekordą), Tomas  Grybas (pagerino rajono vaikų 600 m bėgimo rekordą). Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre 2015 m. buvo ugdomas 331mokinys, dirbo 13 sporto mokytojų, 7 būrelio vadovai.

Apdovanojimus geriausiems sportininkams teikė sporto centro direktorė Roma Paškevičiūtė, rajono meras Juozas Bertašius. Meninę programą susirinkusiems dovanojo JKSC renginių organizavimo būrelis, vadovaujamas Irenos Lukšienės. Apdovanojimų šventę, kaip ir kasmet, vainikavo torto dalybos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.