Rungėsi tradicinėse varžybose

Gruodžio 10 d. sporto klube „Fortūna“ vyko tradicinės štangos spaudimo varžybos, kuriose dalyvavo dvidešimt klube sportuojančių atletų.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo nustatomi pagal Wilks koeficientą. Moterų grupėje čempione tapo Simona Bakšytė (išspaudė 52,5 kg), antrą vietą užėmė Daiva Meletaitienė (60 kg), o trečia liko Giedrė Vidžiūnienė (47,5 kg).
 
Vaikinų amžiaus grupėje iki 16 m. nugalėjo Martynas Dumbliauskas, išspaudęs 110 kg. Antras liko Arvydas Kazlauskas (80 kg), trečias Aivaras Kajokas (55 kg). Amžiaus grupėje iki 18 m. pirmąją vietą užėmė Henrikas Ignatavičius (115 kg), antrą vietą – Martynas Balaišis (97,5kg), trečias liko Lukas Veverskis (70 kg). Jaunimo grupėje iki 23 m. nugalėjo Mindaugas Sutkaitis (162,5 kg), antrą vietą užėmė Edvinas Ignatavičius (142,5 kg), trečias – Deividas Giedraitis (117,5 kg).  Suaugusių grupėje čempionu tapo Laimonas Rudokas (155 kg), antrą vietą užėmė Mantas Jonaitis (150 kg), trečias liko Karolis Šniepis (130 kg).

Nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais bei rėmėjų prizais. Organizatoriai sportininkams linkėjų sėkmingų startų bei gerų ateinančių metų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px