Varžybose – 200 sportininkų

gimnastika
Nuotr. Apmaudu, kad šakiečių tarp dalyvių nebuvo, tačiau džiugu, kad Šakiuose vykstančių varžybų lygis auga – šiųmetinės buvo aukštesnio lygio nei pernai.


Vasario 26 dieną antrą kartą Šakiuose vyko aerobinės gimnastikos varžybos „Šakių miesto taurė 2017“, kuriose dalyvavo 200 sportininkų iš visos Lietuvos.
 
Organizatorė Kristina Umaraitė džiaugiasi, kad jau antrus metus sulaukia gausybės dalyvių iš visos Lietuvos ir tikisi, kad šios varžybos taps tradicinės, o galbūt ir tarptautinės. Gaila, bet šiais metais varžyboms nebuvo paruošta Šakių atstovų. Tačiau K. Umaraitė sako, kad visi norintys išbandyti šią sporto šaką, pasiruošti kitų metų varžyboms yra kviečiami į Šakių cirko mokyklą sportuoti kartu su ja.

Savaitgalį vykusiose varžybose dalyvavusios komandos atvyko iš Vilniaus, Kauno, Alytaus, Jonavos, Lazdijų miestų bei rajonų. Prizininkams buvo išdalinta 300 taurių ir 200 medalių. Varžybų nugalėtoja tapo ASU SK „Pilėnai“ komandos atstovė Viktorija Treigytė (trenerė Roma Aleksandravičienė).

„Varžybos buvo aukštesnio lygio nei pernai, nes sulaukėme ne tik nacionalinę, bet ir tarptautinę kategoriją turinčių sportininkų, taip pat varžybos vyko ant profesionalios, tarptautinius varžybų reikalavimus atitinkančios dangos“, – džiaugėsi po varžybų K. Umaraitė.

Aerobinė gimnastika – sporto šaka, kurioje vertinamas sportininko gebėjimas ritmingai atlikti aukšto intensyvumo bei sudėtingumo judesių junginius skambant muzikai. Pratimo metu sportininkas turi demonstruoti nepertraukiamus judesius, lankstumą, pusiausvyrą ir jėgą.

K. Umaraitė dėkojo visiems, prisidėjusiems prie renginio organizavimo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.