Sportininkus lydėjo sėkmė

audra prizininkai
Balandžio 16 d. Ukmergėje vyko Lietuvos mokinių (jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų) grappling Gi/NoGi imtynių pirmenybės, kuriose tarp 172 sportininkų iš įvairių šalies miestų ir mūsų rajono atstovai – klubų „Audra“ ir „Ošimas“  sportininkai.

No/Gi disciplinoje Paulina Smirnovaitė (svorio kategorijoje iki 29 kg) iškovojo antrą vietą, Simona Smirnovaitė (37 kg) užėmė trečią vietą.
 
Gi disciplinoje kovojo didesnis sporto klubo „Audra“ sportininkų būrys: antras vietas užėmė Paulina Smirnovaitė (29 kg), Simona Smirnovaitė (37 kg), Rūta Kulikauskaitė (41 kg), Sniegė Kulikauskaitė (47 kg), Ieva Erniūtė (47 kg), Paulius Saukaitis (64 kg), Arnas Luščikas (+90 kg)

Trečias vietas iškovojo Samanta Sažanytė (53 kg), Joris Grybas (32 kg), Dovydas Burdulis (52 kg), Milvydas Giraitis (58 kg), Naglis Gataveckas (64 kg), Audrius Šamatauskas (72 kg)

Pirmą vietą iškovojo Dovydas Buikus (64 kg).

Šakių sporto klubui „Audra“ atstovaujantys sportininkai pirmenybėse iškovojo antrą vietą komandinėje įskaitoje.

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas, Tautvydas Antanaitis ir Rolandas Janavičius.

osimo sportininkai
Šiose pirmenybėse puikiai pasirodė ir sporto klubo „Ošimas“ sportininkės. Pirmas vietas iškovojo Jurita Janušytė ir Ariana Šuopytė, antrą vietą užėmė Estela Stankaitytė.

Nors medalio neiškovojo, bet ryžtą ir ištvermę parodė Algirdas Sederevičius.

Sportininkus varžyboms parengė klubo „Ošimas“ prezidentas ir treneris Vytautas Smirnovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.