Valstybės dieną – aukso medalis

fortuna pilsen
Giedrės Vidžiūnienės pasiekimais džiaugėsi ir jos treneris Rimantas Simokaitis. Klubo „Fortūna“ nuotr.

Liepos 6 d. Lietuvai švenčiant Valstybės dieną, Čekijoje, Pilzene vykusiame Europos veteranų su ekipa čempionate, sporto klubo „Fortūna“ sportininkės Giedrės Vidžiūnienės garbei skambėjo Lietuvos valstybės himnas – moteris iškovojo auksą.
 
G. Vidžiūnienė po labai atkaklios kovos, 5 kg aplenkusi antroje ir trečioje vietoje likusias Didžiosios Britanijos ir Suomijos sportininkes, užėmė pirmą vietą ir iškovojo aukso medalį.

Giedrės rezultatai: pritūpimas 162.5 kg (Lietuvos rekordas), spaudimas 75 kg, štangos trauka 167.5 kg (Lietuvos rekordas), suma 405 kg, taip pat naujas Lietuvos veteranų M2 rekordas. Ji taip pat iškovojo du mažuosius aukso medalius pritūpimo ir traukos veiksmuose.

Europos veteranų jėgos trikovės čempionate sėkmingai startavo ir Vidmantas Baublys – dar vienas „Fortūnos“ sportininkas. Jis veteranų M2 amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 66 kg iškovojo sidabro medalį ir tapo Europos vicečempionu, taip pat laimėjo mažąjį aukso medalį spaudimo veiksme ir du sidabro medalius pritūpimo ir traukos veiksmuose.

Sportininkų treneris Rimantas Simokaitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px