Įsibėgėja krepšinio čempionatas

krepsinis2Praėjusį savaitgalį buvo sužaistos ketverios A ir B lygų rungtynės. Pergalėmis džiaugėsi „Splitas“ ir „Reindžeriai“ bei „Fuji“ ir „Kubiliai“.

Pirmiausiai aikštelėje susitiko B lygos krepšininkai. Praėjusių metų B lygos daugkartinis čempions „Splitas“ rezultatu 93:56 įveikė Griškabūdžio gimnazijos krepšininkus. Nugalėtojų komandoje 23 taškus, iš jų 4 tritaškius, pelnė T. Matulaitis, 16 taškų, iš jų du tritaškius, pridėjo K. Maksvytis. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė A. Laurinaitis (17 tšk., iš jų 2 tritaškiai) ir P. Sinkevičius (16 tšk., iš jų 3 tritaškiai).

Po jų susitiko Kudirkos Naumiesčio „Ošimo“ ir Veršių „Reindžerių“ komandos. Pergalę rezultatu 75:80 iškovojo Veršių krepšininkai. Tarp jų pasižymėjo A. Snudaitis, pelnęs 16 taškų, iš jų 3 tritaškius, 8 taškus prie komandos pergalės pridėjo D. Kasparaitis. „Ošimo“ komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Miliušis, pataikęs 16 taškų bei E. Liubinaitis, pelnęs 15 taškų, iš jų 2  tritaškius.

Sekmadienį po pertraukos kovas tęsė ir A lygos krepšininkai. „Lekėčių – Sakalų“ ir Šakių „Fuji“ susitikimas rezultatu 71:77 baigėsi šakiečių pergale. Tarp jų nepralenkiamas buvo K. Pupinis, pelnęs 24 taškus bei A. Pelšs, pataikęs 20 taškų, iš jų 3 tritaškius. Priešininkų komandoje 27 taškus įmetė G. Pečiulionis, 20 taškų, iš jų du tritaškius, pelnė R. Mačiulaitis.
 
Po atkaklios ir permainingos kovos tarp „Lukšių“ ir „Kubilių“ komandų pergalę rezultatu 76:82 iškovojo „Kubilių“ krepšininkai. Tarp jų pasižymėjo M. Karpičius, pelnęs 27 taškus, iš jų keturis tritaškius, bei V. Stanevičius, pridėjęs 15 taškų. Lukšiečiams 33 taškus, iš jų tris tritaškius, įmetė G. Būda, 16 taškų, iš jų du tritaškius, pridėjo Ž. Danielius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.