Aikštelėje – ir A lygos susitikimai

Praėjusį savaitgalį rajono pirmenybėse sužaistos vienerios B lygos ir dvejos A lygos varžybos. Pergalėmis džiaugėsi „Gotlybiškiai, „Kubiliai“ ir „Valjona“.
 
Pirmiausiai susitiko B lygoje žaidžiantys „Gotlybiškiai“ ir „Veteranas“. Minimaliu vieno taško skirtumu, rezultatu 67:66, pergalę iškovojo gotlybiškiečiai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė D. Martinkaitis, pelnęs 28 taškus, bei T. Razburskis, pridėjęs 14 taškų. Tarp pralošusiųjų pasižymėjo A. Zymonas, surinkęs 22 taškus, D. Jasevičius įmetė 19 taškų.

Po pertraukos savaitgalį sužaistos dvejos A lygos varžybos. „Novos“ ir „Kubilių“ susitikimas po įtemptos kovos, rezultatu 72:75, baigėsi „Kubilių“ naudai. Komandą į pergalę vedė P. Parachomikas, kurio sąskaitoje 33 taškai, P. Valaitis pridėjo 15 taškų. Tarp griškabūdiečių geriausiai sekėsi M. Užupiui, pelniusiam 23 taškus, bei A. Damušiui, kuris įmetė 18 taškų.

„Valjona“, rezultatu 82:63, įveikė „Kriūkus“. Tarp naumiestiečių pasižymėjo T. Butkus, surinkęs 26 taškus, V. Morkevičius pridėjo 19 taškų. Kriūkiečių komandoje rezultatyviausiai žaidė P. Stanaitis, pelnęs 22 taškus, A. Švelnys įmetė 20 taškų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px