Ir po konkurso Šakių poliklinika be vadovo

paspc
Praėjusį trečiadienį, po užsitęsusio konkurso VšĮ Šakių pirminės asmens sveikatos priežiūros centro (PASPC) vyriausiojo gydytojo pareigoms užimti, paaiškėjo, jog vienintelis visus reikalavimus atitikęs kandidatas nesurinko pereinamojo balo, tad konkursas laikomas neįvykusiu.

Pasibaigus Šakių PASPC vyriausiosios gydytojos Rimos Laukaitienės penkerių metų vadovavimo kadencijai, šių įstaigų steigėja rajono savivaldybė dar birželio mėnesį paskelbė konkursą šios sveikatos įstaigos vadovo pareigoms užimti. Tačiau dėl pareigybės aprašymo kvalifikaciniuose reikalavimuose įsivėlusios techninės klaidos konkursą teko atšaukti ir, pataisius netikslumus, paskelbti iš naujo.

Naujas konkurso Šakių PASPC vyriausiojo gydytojo vietai užimti dokumentų priėmimo terminas baigėsi liepos 10 d. įskaitytinai. Iki to laiko buvo gauti dviejų pretendentų prašymai. Tačiau visus reikalavimus atitiko ir į konkursą buvo pakviestas tik vienas. Mat antrasis laiku nepateikė prašomų dokumentų, kuriuos reikėjo patikslinti, tad jo kandidatūra buvo atmesta.

Kaip informavo rajono savivaldybės Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausiasis specialistas Gediminas Morkeliūnas, pretendentas į Šakių PASPC vyriausiojo gydytojo pareigas nesurinko pereinamojo balo, t.y. šešių, tad konkursas laikomas neįvykusiu.

„Nieko kito nebelieka, kaip tik iš naujo pradėti visas procedūras ir skelbti kitą konkursą“, – komentavo G. Morkeliūnas.

Neoficialiomis žiniomis, konkurse dalyvavo ir iki šiol įstaigai vadovavusi R. Laukaitienė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.