Koronavirusu serga 114 žmonių

Šiuo metu rajone COVID-19 serga 114 žmonių, gerėja ir kiti rodikliai, tačiau teigiamų testų skaičius yra vienas aukščiausių šalyje.

Ketvirtadienio duomenimis, 100 tūkst. per 14 dienų rajone teko 368,2 atvejo, Lietuvoje – 382,5 atvejo. Kaip minėta, iš viso rajone serga 114 žmonių, tai yra keturiais mažiau nei ankstesnę savaitę.
 
Septynių dienų naujų atvejų vidurkis yra aštuoni nauji susirgimai per dieną. Per tris praėjusias paras susirgo 28 žmonės (15 moterų ir 13 vyrų), iš jų vienas atvejis amžiaus grupėje iki 18m., 18 susirgimų nustatyta asmenims iki 65-erių, devyni – vyresniems nei 65-erių.

Židinių skaičius nuo trijų sumažėjo iki dviejų, abu socialinės globos įstaigose.

Per savaitę atlikta 230 testų, iš jų teigiamų net 30,9 proc. Beje, nuo gegužės dėl COVID-19 atšaukus ekstremaliąją padėtį, kaip skelbta anksčiau, darbą nutrauks ir mobilus patikros punktas. Vakcinavimo procesas vietoje stovi tiek šalyje, tiek rajone.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px