Tradicija – apsilankyti teatre

Jau antrus metus Plokščių mokykla-daugiafunkcis centras įgyvendina Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą Atvirų jaunimo erdvių (AJE) projektą „M.E.S. – Mes Esame Savimi“. Gražia tradicija tampa kalendorinius metus užbaigti AJE lankytojus pakviečiant į teatrą. Ne išimtis ir šie metai.

Gruodžio 8 d. 18 jaunuolių turėjo galimybę apsilankyti Kauno valstybiniame muzikiniame teatre ir pamatyti miuziklą „Karmen“, kuriame pasirodo ir Šakių cirko mokyklos „Šypsena“ auklėtiniai.
 
„Šia nuostabia dovana buvo paskatinti erdvių lankytojai, kurie aktyviai dalyvauja įvairiose jaunimo veiklose, renginiuose“, – teigė už AJE veiklų koordinavimą atsakinga Raslita Liudžiuvienė.

Galimybę įsitraukti į įvairias veiklas turi ne tik Plokščių mokyklą-daugiafunkcį centrą lankantys mokiniai, tačiau ir kitose ugdymo įstaigose besimokantys jaunuoliai bei aktyvus Plokščių krašto jaunimas. Ne vienam ši veikla yra kitokia forma pabendrauti ne tik su bendraamžiais, bet ir su svečiais, bendraminčiais, proga apsilankyti įvairiuose renginiuose, praplėsti savo akiratį. Gimnazistė Monika teigia: „Tai puiki galimybė pailsėti nuo mokyklos, negalvoti apie pamokas, paįvairinti žiemos vakarus. Tai didelė dovana mums, nes ne kiekvienas išgali nuvykti į teatrą, kavinę. Tai skatina būti dar aktyvesnei.“ AJE lankytojas Aivaras juokavo, kad išsipildė viena iš jo svajonių – suspėti dar šiais metais apsilankyti teatre. Po miuziklo aplankyta Kauno kalėdinė eglė, pasigrožėta papuoštu miestu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px