Kriminalai (2015-08-11)

Sumušė
Rugpjūčio 7 d. į Šakių ligoninę kreipėsi Šakių seniūnijos Briedžių kaimo gyventojas (16 m.) dėl akies bei kairės pusės veido sumušimo ir kraujosruvos, dešinės kojos daugybinių nubrozdinimų. Jis išleistas gydytis į namus. Jaunuolis paaiškino, jog rugpjūčio 6 d. apie pusiaunaktį Briedžių miško aikštelėje jį sumušė 2 nepažįstami jaunuoliai.

Padirbta kupiūra
Rugpjūčio 7 d. į policiją kreipėsi UAB „G4S Lietuva“ Kauno regiono Pinigų pervežimo ir perskaičiavimo skyriaus vadovas ir pranešė, kad rugpjūčio 5 d. inkasuojant pinigus buvo gautas iš UAB „Gulbelė“, esančios Šakiuose V. Kudirkos gatvėje, padirbtas vienas 50 eurų vertės banknotas.

Apgavo
Rugpjūčio 7 d. po 13 val. į moters (83 m.), gyvenančios Šakiuose Vytauto gatvėje, laidinį telefoną paskambinęs vyriškis prisistatė policijos pareigūnu ir pareikalavo pinigų už tai, kad nebūtų keliama baudžiamoji byla dėl jos sūnaus padaryto auto įvykio. Pareiškėja vėliau atėjusiam nepažįstamam vyriškiui atidavė 1210 eurų ir geltono metalo (vestuvinį žiedą ir grandinėlę su kryželiu). Nuostolis 1420 eurų.

Mirė
Rugpjūčio 7 d. apie 19 val. Šakių rajono Striūpų kaime savo namo kieme, stikliniame šiltnamyje, tarp stiklo šukių rastas vyro (77 m.) kūnas su pjautinėmis žaizdomis.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.