Kriminalai (2020-07-28)

Dingo
Liepos 24 d. gautas pranešimas, kad apie vidurnaktį iš namų, esančių Striūpų k.( Šakių sen.), pabėgo globotinė (gim. 2004 m.), jos buvimo vieta nėra žinoma. Požymiai: trumpais šviesiais plaukais, ūgis apie 1,60 m, smulkaus kūno sudėjimo, apsirengusi baltos spalvos džemperiu (priekyje su rožėmis), mėlynos spalvos džinsais.

Narkotikai
Liepos 24 d. 13 val.05 min., atliekant procesinius veiksmus ikiteisminio tyrimo byloje, asmens (gim. 1999 m.) namuose, esančiuose Šakiuose Vytauto g., rasta ir paimta tiksliai nenustatytas kiekis žalsvos augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos – kanapių.
 
Smurtavo
Liepos 25 d. apie 18.00 val. buvo gautas pranešimas, kad Grinaičių k. (Sudargo sen.) vyras (gim. 1979 m.) smurtavo prieš moterį (gim. 1989 m.), taip jai sukeldamas fizinį skausmą. Smurtavęs vyras iš įvykio vietos buvo pasišalinęs.

Vandalas
Liepos 25 d. apie 19.10 val. buvo gautas pranešimas, kad Kudirkos Naumiestyje, P. Mašioto g., du vyrai (gim. 2002 m. ir 2001 m.) išdaužė moteriai (gim. 1970 m.) priklausančio gyvenamojo namo 6 langų stiklus. Patirta 220 eurų žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate nekilnojamojo turto rinką rajone?

klausimelis 05 31Jurgis iš Šakių:

Nesidomiu šia tema. Neteko nei parduoti, nei pirkti jokio nekilnojamojo turto. Jei Šakiuose trūksta nuomojamų butų ar įsigyti namų, tai, manau, reikia statyti naujus namus. Nežinau, kodėl mažai žmonės statosi naujų būstų. Iš kitos pusės, žmonės išvažiuoja iš rajono į platesnius vandenis. 

klausimelis 05 31 2

Vita iš Naudžių:

Mūsų kaime yra tuščių ir butų, ir namų, ir sodybų. Keturbučiai seni likę, juose yra ir socialinių būstų, kiti butus nori parduoti brangiai. Žmonės nenori eiti gyventi į kaimą, nėra čia kas veikti. Nors dabar asfaltą iki kaimo padarė. Vienas keturbutis visai tuščias, norėjo net nugriauti. Manevrus neseniai jame kareiviai darė. Sodybos apžėlusios, tris visai nugriovė ir vietą greičiausiai dirbama žeme pavers. Tiesa, vieną sodybą neseniai nusipirko. Bet daug į ją investuoti jau reikia.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px