„Audros“ klube – kalėdinis turnyras

antanaitisŠakių dziudo sporto klube „Audra“  buvo surengtas kalėdinis dziudo turnyras Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariato taurei laimėti.

Turnyro tikslas - skatinti policijos ir moksleivių bendradarbiavimą, populiarinti policijos profesiją, propaguoti aktyvų  laisvalaikio praleidimo būdą.
 
Nuotr. Šakių dziudo sporto klube „Audra“ vyko įnirtingos kovos.

Šiemet varžybose dalyvavo itin daug jaunuolių įvairiose svorio kategorijose, taip pat vyko įnirtingos kovos dėl absoliutaus nugalėtojo vardo.

Varžybų nugalėtojais tapo:  Nojus Pakarklis ( svorio kategorija iki 25 kg), Donatas Klimovas (iki 27 kg), Justas Kažemėkaitis ( iki 29 kg), Mindaugas Antanaitis ( iki 30 kg), Edvinas Lazickas ( iki 33 kg), Rokas Čikanavičius (iki 34 kg), Deimantas Sluoksnaitis (iki 38 kg), Aurimas Juknaitis (iki 42 kg), Vytautas Palukaitis (iki 50 kg), Saulius Švilpa (iki 55 kg), Ernestas Musvydas (iki 60 kg), Erikas Suslovas (iki 66 kg), Tautvydas Antanaitis (per 66 kg).
 
Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Tautvydas Antanaitis.

Turnyro nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis medaliais ir diplomais. Visiems varžybų dalyviams klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas įteikė kalėdines dovanėles ir palinkėjo laimingų Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.