Futbolo turnyrą ant sniego laimėjo Smalininkų ekipa

Vasario 16 dieną Kidulių pagrindinės mokyklos stadione vyko, jau tradiciniu tapęs, futbolo turnyras ant sniego, kuriame iš devynių užsiregistravusių komandų dalyvavo keturios.

Nacionalinė mėgėjų futbolo lyga suorganizavo jau antrąjį žiemos futbolo turnyrą Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Jame norą dalyvauti buvo pareiškusios devynios komandos, bet renginio dieną dėl įmonės „Detavita“ įsteigtos taurės kovojo keturios. Tai „Smalininkai“, „Kiduliai“, „Vulkanas“ ir Kauno „Extreem“.

Varžybos vyko vieno rato sistema ir buvo žaidžiami trys turai. Kovoje tarp Kauno „Extreem“ ir „Smalininkų“ stipresni pasirodė pastarieji, laimėję rezultatu 3:1. „Vulkano“ komanda rezultatu 1:0 iškovojo pergalę prieš „Kidulius“. Vėliau jie rezultatu 2:0 laimėjo kovą ir prieš Kauno „Extreem“. Kiduliečių ir smalininkiečių susitikimas rezultatu 1:0 baigėsi pastarųjų pergale. Trečiajame ture lygiosiomis baigėsi varžybos tarp „Kidulių“ ir Kauno „Extreem“ futbolo komandų. Tokia pati buvo ir „Vulkano“ ir „Smalininkų“ komandų varžybų baigtis.
 
Susumavus varžybų rezultatus, „Vulkano“ ir ,,Smalininkų” komandos surinko po 7 taškus, o „Extrreem“ ir ,,Kiduliai” po 1. Suskaičiavus įmuštų ir praleistų įvarčių santykį, komandos turnyrinėje lentelėje išsidėstė taip: pirmieji – „Smalininkai“, antrieji – „Vulkanas“, tretieji – „Kiduliai“, ketvirtieji – „Extreem“. Pernai metų žiemos turnyrą buvo laimėję „Vulkano“ vyrai.

Komandų žaidėjai buvo apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais, po apdovanojimų visų laukė atsipalaidavimas pirtyje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.