Krepšinio aikštelėje – pirmieji Naujų metų susitikimai

krepsinis4Sausio 4 – 5 dienomis krepšinio aikštelėje tęsėsi rajono vyrų krepšinio čempionato susitikimai - rungtyniavo po aštuonias A ir B pogrupio komandas.
 
Praėjusį šeštadienį pirmieji į aikštelę išbėgo „Tauro“ ir „Vožtuvų“ komandų krepšininkai. Po atkaklios kovos, rezultatu 73:67, pergalę iškovojo „Vožtuvai“. Daugiausiai prie jos prisidėjo D.Sakalauskas, įmetęs 24 taškus, ir A.Žemaitis, pataikęs 13 taškų. Pralaimėjusiųjų komandoje rezultatyviausiai žaidė R.Nevidomskis, pelnęs 24 taškus, ir A.Miliušis, kurio sąskaitoje 14 taškų.

Vėliau savo jėgas aikštelėje išbandė „Gelgaudiškis“ ir „Veteranas“. Šįsyk sėkmė šypsojosi gelgaudiškiečiams. Jie įveikė savo priešininkus rezultatu 68:57. Daugiausiai taškų savo komandai pelnė M.Damkus ir A.Naujokaitis (po17 taškų). „Veterano“ komandoje rezultatyviausi buvo Ž.Šimaitis, pataikęs 20 taškų, ir G.Bacevičius, įmetęs 9 taškus.

„Skvero“ komanda į savo sąskaitą įsirašė dar vieną pergalę. Triuškinančiu rezultatu 105:21 ji įveikė „Trigadą“. Daugiausiai prie „Skvero“ pergalės prisidėjo V.Bernotas (30 taškų) ir D.Matūza (26 taškai). Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė K.Viliūšis, įmetęs 8 taškus.

Paskutinieji B pogrupyje susitiko „Lukšių“ ir „Gotlybiškių“ krepšininkai. Po įnirtingos kovos, vos vieno taško skirtumu, pergale džiaugėsi gotlybiškiečiai, rezultatu 87:86, įveikę lukšiečių komandą. Daugiausiai taškų nugalėtojų komandoje pataikė M.Švelnys (28 taškai) ir D.Martinkaitis (16 taškų). Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausi buvo E.Pavalkis (28 taškai) ir L.Linertas (18 taškų).

Sekmadienį krepšinio aikštelėje susirungė aštuonios A pogrupio komandos. Pirmieji jėgas išbandė „Valjonos“ ir „Laisvės“ komandų žaidėjai. Apmaudžiu, vos dviejų taškų skirtumu 70:68 „Laisvės“ krepšininkai nusileido „Valjonos“ komandai.  Daugiausiai prie pergalės prisidėjo G.Būda, įmetęs 19 taškų, ir T.Butkus, pelnęs 15 taškų. Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė E.Staugaitis, pataikęs 19 taškų, ir E.Kudirka, kurio sąskaitoje 10 taškų.

Aistros aikštelėje nenurimo žaidžiant „Spurto – Noragros“ ir „Vėjo – Lekėčių“ komandoms. Šįsyk sėkmė lydėjo lekėtiškius. Savo priešininkus jie įveikė rezultatu 94:79. Daugiausiai taškų komandai pelnė M.Karpičius (36 taškai) ir R.Vainikevičius (20 taškų).  Pralaimėjusiųjų komandoje taiklumu pasižymėjo D.Kasparaitis, įmetęs 29 taškus, ir Š.Girdauskas, pataikęs 13 taškų.

„Novos“ ir „Kriūkų“ susitikimas baigės rezultatu 82:71. Kriūkiečiams pritrūko jėgų atremti „Novos“ krepšininkų atakas.  Daugiausiai prie „Novos“ pergalės prisidėjo K.Meiliūnas, kurio sąskaitoje 22  taškai, ir P.Valentukonis, įmetęs 11 taškų. Pralaimėjusiųjų komandoje geriausiai pasirodė P.Stanaitis, pataikęs 27 taškus, ir A.Stanaitis, pelnęs 21 tašką.

Paskutinieji sekmadienį jėgas išbandė „Kubilių“ ir „Splito“ komandų krepšininkai. Triuškinančiu rezultatu 101:49 „Kubiliai“ įveikė šakiečius. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo D.Jankauskas, įmetęs 24 taškus, ir K.Striūpaitis, kurio sąskaitoje 19 taškų. „Splito“ komandoje rezultatyviausiai žaidė A.Karalius (11 taškų) ir Ž.Sniečkus (9 taškai).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.