Ant tvenkinio kranto – žiaurios patyčios

pakranteLytinę prievartą patyręs 25 metų Barzdų seniūnijos gyventojas apie cinišką sugėrovų poelgį būtų neprasitaręs, jeigu kaime nebūtų pasklidusios kalbos.

Nuotr. Barzdų gyventojas A.Ž. patvirtino, kad buvo išprievartautas ant tvenkinio kranto.

Visi incidento dalyviai rajono teisėtvarkos pareigūnams yra gerai žinomi. Teisiamųjų suole yra sėdėję ne tik jie, bet ir jų tėvai. Nusikaltimas, už kurį gresia iki aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmė, buvo įvykdytas praėjusią savaitę prie kaimo tvenkinio.

Tą dieną ant tvenkinio kranto alkoholį gurkšnojo keturi 24 - 32 metų kaimiečiai. Nuo karščio ir pigaus vyno apsvaigę sugėrovai po kiek laiko susipyko. Jie užsipuolė 25 metų A. Ž. ir jį sumušė.
 
Be to, A.Ž. buvo priverstas vieną iš nusikaltėlių patenkinti oraliniu būdu.

Pažemintas A.Ž. neketino skųstis policijai. Jis kelias dienas alkoholiu malšino nuoskaudą.

Bet apie išprievartautą vyriškį kaime greitai pasklido kalbos. Jas išgirdo ir A.Ž. giminaitis. Vyras paskambino į policiją.

Į kaimą atvykę policijos pareigūnai tikėjosi išsiaiškinti, ar buvo nusikaltimas, ar pranešimas apie jį yra tik girtų vyrų sapalionės.

Tačiau policininkai niekaip negalėjo pažadinti girto nukentėjusiojo vyro.

Jam pareigūnai paliko šaukimą atvykti į policijos komisariatą.

Kitą dieną pagiringas A.Ž., lydimas giminaičio, atvyko keliomis valandomis vėliau, negu buvo kviečiamas, ir patvirtino, kad buvo išprievartautas.

Dėl seksualinio prievartavimo bendrininkų grupėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Į rajono policijos komisariato areštinę buvo uždaryti trys Barzdų seniūnijos Buktiškių kaimo gyventojai: K. G. (gim.1986 m.), M. M. (gim.1980 m.) ir K. L.  (gim.1978m.).

Visi įtariamieji, kurie buvo sulaikyti, šiuo metu iš areštinės jau išleisti. Jiems skirtos kitos kardomosios priemonės - rašytiniai pasižadėjimai neišvykti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.