Daugiausiai balsų surinkusi „Pynė“ laimėjo didžiausią prizą

2014 metų Dainų šventės mecenatas ,,Swedbank“ išdalino akcijos „Kortele su daina“ prizus.  Šia akcija buvo siekiama sujungti Lietuvos vidutinio ir smulkiojo verslo įmones, privačius klientus ir dainų šventės kolektyvus.
 
Akcijoje „Kortele su daina“ dalyvavo beveik 200 Dainų šventės kolektyvų, kurie atsiuntė savo vaizdo pristatymus. Portalo www.lrytas.lt lankytojų balsai lėmė, kuriems 60 – čiai geriausius pristatymus sukūrusiems kolektyvams atiteko „Swedbank“ įsteigtas piniginis fondas. Po 20 kolektyvų gavo 1 500 litų, 1 000 litų ir 500 litų piniginius prizus. Tarp laimingųjų pateko ir daugiausiai balsų surinkęs šakiečių šokių kolektyvas „Pynė“, vadovaujamas Vitalijos Venienės. 1 500 litų piniginis prizas jau pervestas į šokėjų sąskaitą.

Nebuvo pamirštos ir akcijoje dalyvavusios įmonės, skatinusios savo pirkėjus už prekes atsiskaityti banko kortelėmis. Pirmąjį akcijos laikotarpio mėnesį jos buvo apdovanotos kavos virimo aparatais, antrąjį - sulčiaspaudėmis. Tarp aktyviausių „Swedbank“  akcijos dalyvių buvo paminėtos ir septynios mūsų rajono verslo įmonės. Aktyviausia iš jų – UAB „Gulbelė“, kuriai atstovavo net 43 prekybos taškai, kurie šluote šlavė prizus. Pasak UAB „Gulbelė“ direktoriaus Arūno Tarnausko, aktyviausi darbuotojai laimėjo 32 kavos virimo aparatus ir 36 sulčiaspaudes. Įmonė buvo reali pagrindinio 20 tūkst. litų prizo pretendentė, tačiau šįsyk burtai  lėmė kitaip ir sėkmė nusišypsojo UAB „Zbiga“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px