Festivalis „Tik gyvai“ rajono jaunimo nesudomino

tik_gyvaiPraėjusį šeštadienį Šakių kultūros centre „Jaunystė“ antrą kartą nuskambėjo jaunimo muzikos grupių konkursas – festivalis „Tik gyvai“. Konkurse buvo paskelbti ir apdovanoti geriausi gyvos muzikos puoselėtojai.

Nuotr. Antrą kartą Šakiuose vykęs muzikinis konkursas – festivalis „Tik gyvai“ nesulaukė didelio dalyvio ir žiūrovių antplūdžio.

Antrą kartą Šakiuose nuskambėjo Kultūros centro renginių koordinatoriaus Mindaugo Kriaučiūno organizuotas jaunimo muzikos grupių konkursas – festivalis „Tik gyvai“. Pernai startavęs, šis festivalis, šiemet, deja, nesulaukė didelio muzikuojančio jaunimo dėmesio. Bet nepaisant to, dalyvauti konkurse ryžtą parodė šios jaunimo muzikinės grupės: „Up-Lifters“ iš Kauno, „Optimistai“ iš Marijampolės, „S-90c“ iš Kaišiadorių ir šakiečių - „Lingis Park“. Festivalyje jaunuoliai ne tik varžėsi, bet ir vieni kitiems dovanojo puikią nuotaiką. Jaunimo grupės net tris valandas grodamos tik gyvai ir atiduodamos visas jėgas užvedinėjo nors ir negausiai susirinkusią festivalio publiką.

Pasirodymų numerius vertino festivalyje svečio teisėmis dalyvavusios grupės „Naktinė Pufaika“ nariai. Sprendžiant, kas laimės garbingą pirmąją vietą, kilo didelės diskusijos. Tačiau po visų svarstymų, buvo nutarta, kad pirmoji vieta skiriama kaišiadoriečių grupei „S-90c“, jai buvo įteiktas Šakių rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriaus įsteigtas 300 litų vertės piniginis prizas. Antrąją vietą iškovojo kauniečių grupė „Up-Lifters“, jai įteiktas 200 litų vertės čekis. Trečioji vieta, kaip ir pernai, atiteko šakiečių grupei „Lingis Park“. Jiems skirtas 100 litų čekis.
 
Festivalyje dalyvavusių kitų miestų grupės džiaugėsi turėję puikią galimybę gyvai pagroti, įgarsinant gera aparatūra. Šakių kultūros centro organizuojamo festivalio siekis - surasti kuriančius, muzikuojančius jaunus žmones bei skatinti jų kūrybiškumą, tarpusavio bendradarbiavimą, dalijimąsi kūrybine bei asmenine patirtimi. Renginių organizatoriaus M. Kriaučiūnas dėkoja visiems festivalio rėmėjams bei jo globėjui merui Juozui Bertašiui.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.