Jaunų širdžių skambesį skyrė Motinos dienai

Balandžio 30 dieną Šakių rajono meno mokyklos iniciatyva įvyko ketvirtasis moksleivių chorų festivalis „Lai skamba jaunos širdys“, skirtas Motinos dienai. Savo dainomis žiūrovus džiugino net aštuoni chorų kolektyvai - penki mūsų krašto ir trys atvykę iš kaimyninių rajonų.
 
Chorų festivalio „Lai skamba jaunos širdys“ organizatoriai džiaugėsi, kad į renginį atvyko net aštuoni moksleivių chorai. Tai trys rajono mokyklų moksleivių chorai iš Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos (vadovė E.Legotienė), Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (vadovė R.Valaitienė) ir Šakių „Žiburio“ gimnazijos (vadovė D.Martinaitienė) bei du Šakių rajono meno mokyklos chorai - jaunučių choras (vadovė D.Martinaitienė) ir merginų choras „Aušrinės“ (vadovė R.Valaitienė). Šiemet festivalyje svečiavosi trys moksleivių chorai, atvykę iš kaimyninių rajonų. Tai Vilkaviškio muzikos mokyklos jaunučių choras (vadovė V.Saldukaitienė), Marijampolės muzikos mokyklos jaunučių choras (vadovės D.Radzevičienė ir L.Dambauskienė) bei Jurbarko J.Sodeikos meno mokyklos mišrus choras (vadovė D.Lapienė). Visi pasirodymai buvo labai įspūdingi. Festivalio vinimi tapo visų festivalio dalyvių atliekama paskutinioji renginio daina „Mūsų dienos kaip šventė“. Chorai buvo apdovanoti rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus Padėkos raštais, asmeniniais prizais ir saldžiomis dovanomis.“
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px