Kas kaltas? Tu kaltas!

„Nejaugi aš dar turėsiu užsiimti ir europinių projektų koordinavimu? Kur pažiūri, ten stringa“, - piktinosi meras Juozas Bertašius. Jis aiškino, kad dėl vietinių darbuotojų nesusikalbėjimo strigo valymo įrenginių statyba Kudirkos Naumiestyje. Tad kodėl taip yra?

Ūkio komitete meras kalbėjo apie stringančią valymo įrenginių statybą Kudirkos Naumiestyje. „Įsivaizduokite, kad iki kovo mėnesio turi būti pastatyti nauji valymo įrenginiai, bet niekas nevyksta ir taip yra ne dėl kažkieno kito kaltės, o dėl vietoje dirbančių žmonių nesusikalbėjimo“, - teigė rajono vadovas. Pasirodo, UAB „Šakių vandenys“ negavo statybos leidimo, be kurio nebuvo galima pradėti ir kitų darbų – turto įregistravimo, žemės išsinuomojimo ir pan. Šie dalykai turėtų būti išspręsti šiomis dienomis ir, tikimasi, antradienį bus galima kreiptis dėl statybos leidimo. Naujų valymo įrenginių statyba numatyta senųjų vietoje, tačiau vėlgi pagrindinis klausimas, ne pats statybos faktas, o kas dėl viso to kaltas. Rajono meras Ūkio komitete pareiškė, kad ši situacija susiklostė dėl UAB „Šakių vandenys“ nesusižiūrėjimo ir aplaidumo. Bet tuomet kyla dar vienas klausimas. Kadangi paraišką teikė ne UAB „Šakių vandenys“, o savivaldybė, projektą rengė dar kiti, tai kaip be tik dabar parūpusių, bet neturimų leidimų pavyko prieiti prie dabartinės situacijos? Čia, kaip sakoma, istorija ir nutyli, nes kaip dažniausiai taip ir būna, kaltų nėra arba atsakomybės strėles smaigsto vieni kitiems...

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.