Lengvaatlečiai startavo sėkmingai

Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro lengvaatlečiai sėkmingai startavo Lietuvos lengvosios atletikos federacijos organizuotose aukšto sportinio meistriškumo varžybose.

Lietuvos jaunių  (16–17 metų) lengvosios atletikos čempionate Matas Kavaliauskas iškovojo antrąją vietą rutulio stūmimo rungtyje. Justas Janušaitis 2000 metrų kliūtinio bėgimo distancijoje užėmė aštuntą vietą.
 
Lietuvos jaunučių (14–15 metų)  lengvosios atletikos čempionate Rokas Rasimas užėmė šeštą vietą 2000 metrų bėgimo distancijoje, Nojus Matukynas šuolio į tolį rungtyje buvo septintas.

Lietuvos jaunimo (18–19 metų)  lengvosios atletikos čempionate  rutulio stūmimo rungtyje Matas Kavaliauskas iškovojo penktą vietą, Rokas Šakėnas užėmė aštuntą vietą.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC mokytojai  Edvardas Grigošaitis, Vytautas Strokas ir Algirdas Ulinskas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.