Reguliariajam sezonui baigiantis – penktoji vieta lentelėje

mikstas vytis
Antrąjį sezoną „Vyčio“ sudėtyje žaidžiantis Augustinas Mikštas yra vienas rezultatyviausių komandos žaidėjų. D. Lukštos nuotr.

Nacionalinėje krepšinio lygoje žaidžianti jungtinė Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) ir „Vyčio“ komanda nuo pat sezono pradžios atpažįstama dvigubu pavadinimu – „Vytis-VDU“. Kovo 11-ąją Kaune ji žais paskutines reguliariojo sezono rungtynes – susitiks su Kauno r. „Atleto“ komanda.
 
Kaip žinia, anksčiau Šakių komandos branduolį sudarę žaidėjai Aurelijus Pukelis, kraštietis Marijus Užupis ir Paulius Beliavičius prisijungė prie Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipos. Būtent pastaroji kovo 4 d. pelnė užtikrintą pergalę prieš „Vytį-VDU“ ir užsitikrino pirmąją vietą „7bet-NKL“ reguliariajame sezone. Marijampoliečiai namuose rezultatu 107:74 (29:19, 29:15, 26:23, 23:17) nugalėjo „Vytį-VDU“. Tačiau jungtinė „Vyčio-VDU“ komanda, džiaugiasi komandos vadovai, nors ir visiškai naujai suformuota, sezone kol kas pasirodė puikiai – savo sąskaitoje turi 21 pergalę ir 16 pralaimėjimų, turnyrinėje lentelėje užima penktąją vietą. Savaitgalį paaiškės, kas bus „Vyčio-VDU“ varžovais atkrintamosiose varžybose. Keturios stipriausios „7bet-NKL“ reguliariojo sezono komandos patenka tiesiai į ketvirtfinalį, o 5–12 vietose liksiančios komandos iš pradžių žais aštuntfinalyje.

Praėjusiame sezone „Vytis“ užėmė devintą vietą, tad šiųmetinis komandos tikslas – vėl siekti geresnių rezultatų. Nors komanda treniruojasi ir artimiausias rungtynes žais naujajame didžiausiame Lietuvoje universitetiniame Valdo Adamkaus sporto komplekse, namų rungtynės ir toliau žaidžiamos Jaunimo kūrybos ir sporto centre.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.