Po dviejų pergalių – kritikos strėlės žaidėjams

zanavykas5Po paskutiniojo pralaimėjimo prieš birštoniečius Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ ir toliau demonstruoja savo pranašumą. Praėjusį savaitgalį šakiečiai įveikė ir šiauliečius, ir telšiškius, nors komandos vadovas, kalbėdamas apie auklėtinių žaidimą, žeria jiems nemažai kritikos.

Lapkričio 18 dieną „Zanavykas“ namuose susitiko su Šiaulių „Saulė – Aukštabalis“ ir jau nuo pirmųjų rungtynių minučių parodė, kas yra šeimininkai. Šakiečiai šauliečius įveikė rezultatu 84:63.

Rezultatyviausiai žaidė P.Valaitis, pelnęs 19 taškų bei šešis kartus atkovojęs kamuolį. Tiek pat kartų kamuolį atkovojo bei 16 taškų prie komandos pergalės pridėjo V. Stanevičius.

Kitą dieną išvykoje rezultatu 70:77 šakiečiai įveikė Telšių „Tichės“ komandą. Didžiąją rungtynių dalį „Zanavyko“ krepšininkai demonstravo savo pranašumą, nors paskutiniajame kėlinyje žemaičiai mūsiškius prisivijo, bet to nepakako, kad parklupdytų priešininkus. Rungtynių metu nepralenkiamas buvo V. Stanevičius, pelnęs 21 tašką bei 15 kartų atkovojęs kamuolį, 19 taškų ir penkis atkovotus kamuolius prie pergalės pridėjo R. Ostreika. Po šio susitikimo šakiečiai pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą. Iš dešimties sužaistų rungtynių, „Zanavyko“ krepšininkai sąskaitoje turi aštuonias pergales. Komandos vadovas Vytautas Strokas, paklaustas, kaip vertina „Zanavyko“ pergales, netryško entuziazmu ir savo auklėtinių negyrė. „Džiugesio jokio, nes net nedengiami nesugebame įmesti baudų. Išvis trūksta nusiteikimo. Nesvarbu, jei lyg ir matai, kad laimėsi, bet tai ne - tąsosi, mėtosi tai šen, tai ten, nepažaidžia, kamuolį su ausim ar alkūnėm gaudo. Tai ką ir norėt“, - kritikos krepšininkams negailėjo V. Strokas. Jis teigė, jog artimiausią savaitgalį laukia gana nelengvos rungtynės, po kurių vadovas galbūt geriau atsilieps apie šakiečių žaidimą. „Pažiūrėsime, kaip čia bus“, - konstatavo pašnekovas. Kaip vienas geriausiai sužaistų rungtynių jis paminėjo susitikimus su Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto ir Plungės „Ošimo“ komandomis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.