Odontologai Klaipėdoje, kaip rasti tinkamą specialistą?

evadenta
Daugeliui iš mūsų apsilankymas odontologo kabinete nėra labai malonus, be to, dažniausiai asocijuojasi su didžiuliu stresu. Kartais panika gali būti tokia didelė, kad vizitai dažnai atidedami. Norint išvengti bereikalingo streso, verta skirti šiek tiek laiko tinkamo odontologo ir tinkamos odontologijos klinikos parinkimui.
 
Reguliarūs vizitai pas specialistą leidžia laiku užkirsti kelią rimtų patologinių procesų vystymuisi. Labai svarbu turėti gydytoją, su kuriuo užmegztas emocinis ir psichologinis kontaktas. Tokio kruopštaus pasirinkimo būtinybė paaiškinama tuo, kad esant dantų problemoms, daug kartų teks lankytis gydymo įstaigoje. Sutikite, daug patogiau dirbti su žmogumi, kuriuo visiškai pasitiki ir po bendravimo išlieka pozityvus požiūris.

Kaip išsirinkti odontologą

Pagrindinė paciento užduotis lankantis įvairiose odontologijos klinikose – apsispręsti dėl specialisto ir gauti nepriklausomas nuomones, kaip geriausiai ištaisyti tą ar kitą situaciją. Patyrusių meistrų pasiūlymai dažniausiai sutampa, o tai reiškia, kad jiems galima visiškai patikėti savo dantų priežiūrą. Pacientas turi turėti galimybę pabendrauti su odontologu, gauti iš jo išsamius paaiškinimus apie esamas patologijas ir jų gydymo būdus. Iškilus problemoms su dantimis, odontologai Klaipėdoje yra pasirengę padėti savo pacientams.

Profesionalumas ir patirtis

Pagrindinis kriterijus, sprendžiant, kuri odontologija yra tinkama nuolatiniams ar priverstiniams vizitams, yra gydytojų kvalifikacijos ir profesionalumo lygis. Gydytojo odontologo patirtis ir žinios apsaugos pacientus nuo galimų nemalonių komplikacijų. Reguliarūs profilaktiniai vizitai pas odontologą gali padėti nustatyti jūsų gydytojo pasirinkimą.

Įvaizdis

Verta atkreipti dėmesį į tai, kokią svetainę turi tam tikra odontologijos klinika. Lietuvoje gausu gerų odontologijos kabinetų, kurie internete giriasi savo pasiekimais, kursais ir diplomais. Kvalifikuotas odontologas ir pagalbinis personalas yra gero odontologo kabineto pagrindas. Odontologas turėtų užtikrintai ir efektyviai atlikti savo darbą, kad pacientai net sekundės dalelę nesijaustų nesaugūs.

Tinkama atmosfera

Odontologas turėtų sukurti tinkamą atmosferą ir, žinoma, būti visiškai profesionalus. Draugiškas odontologas gali padėti atsipalaiduoti įsitempusiam pacientui. Nuo pat pirmos vizito į kabinetą akimirkos gydytojas su pacientu turėtų turėti partnerių ryšį, kuris žymiai sumažins atstumą. Pirminis pokalbis itin svarbus, nes leidžia odontologui susipažinti su konkretaus paciento skundais ir problemomis. Taip turėtų elgtis geras odontologas.

Užs.nr.d-0149

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.