Darbo sutartis nutraukta šalių susitarimu

Liepos 27 d. rajono savivaldybės taryba vienbalsiai pritarė Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro direktorės Nijolės Bitinienės prašymui nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu, išmokant jai šešių mėnesių tarnybinio atlygimo dydžio kompensaciją.

Nuo rugpjūčio 21 d. iš pareigų besitraukianti Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro direktorė prašyme nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu nurodė esant galimybei išmokėti išeitinę kompensaciją, taip pat kompensaciją už nepanaudotas atostogas. Kaip tarybos komitetuose narius informavo rajono savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis, pagal stažą direktorei priklausytų šešių mėnesių išeitinė kompensacija – kartu su mokesčiais tai sudarytų 10 tūkst. 419 eurų.
 
Kol įstatymo tvarka bus paskirtas įstaigos vadovas, laikinai Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro direktorės pareigas paskirta eiti šiuo metu direktorės pavaduotojos švietimui ir kultūrai pareigas užimanti Neringa Motiejaitytė. Tarybai pritarus, už tai jai bus primokamas direktoriaus tarnybinio atlyginimo 70 proc. skirtumas, t.y. 827 eurai per mėnesį.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px