Kriminalai (2014-09-02)

Mėginta įsibrauti į parduotuvę
Rugpjūčio 28 dieną,  apie aštuntą  valandą ryto, Sintautų miestelio UAB „Gulbelė“ parduotuvės vedėja pastebėjo, jog buvo įsibrauta į maisto prekių parduotuvę. Signalizacija įrengta, turtas draustas, nuostolis tikslinamas.

Įsibrauta į sodybą
Rugpjūčio 30 dieną gautas 1978 metais gimusio vyro, gyvenančio Kauno rajone, Garliavoje, pranešimas, kad apie 10.30 val. atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Lekėčių seniūnijos  Šiuoriškių kaime, pastebėjo, kad pro langą buvo patekta į gyvenamąjį namą, iš kur pagrobti įvairūs įrankiai, vinių dėžė, dulkių siurblys „Philips“, dujų balionas su reduktoriumi, televizorius, keramikinė keptuvė,  20 lėkščių, plastikinė talpa su 20 litrų benzino. Taip pat išlaužtos metalinio garažo durys, iš jo niekas nepavogta. Nuotolis 530 litų. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Bandė pavogti medieną
Rugpjūčio 30 dieną gautas 1978 metais gimusio vyro, gyvenančio Zapyškio sen. Gaižėnėlių k., pranešimas, kad pažįstamas M. B., atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Barzdų seniūnijos Gražiškių kaime, sulaikė vagis, vogusius iš ūkinio pastato pjautą medieną. Į ūkinį pastatą buvo patekta nuplėšus pakabinamos spynos tvirtinimo kilpą, iš vidaus pagrobta apie 5-6 m3 dvigubo pjovimo medienos. Nuostolis tikslinamas. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Sužalojo motiną ir sūnų
Rugpjūčio 31 dieną apie 04 val., 1984 m. gimusį nukentėjusįjį ir jo motiną gimusią 1955 m., namuose, sumušė kartu gyvenantys broliai M. M., gim. 1985 m. ir R. M., gim. 1989 m. VšĮ Šakių ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuota kairės rankos alkūnkaulio lūžimas, daugybiniai kūno sumušimai, jo motinai - diagnozuota veido sumušimai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.