Kriminalai (2016-04-19)

Mirė
Balandžio 14 d. apie 8 val. Kudirkos Naumiestyje savo namuose  rasta mirusi moteris (56 m. ). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Balandžio 14 d. apie 9 val. Kiduliuose savo namuose rasta mirusi moteris (55 m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Balandžio 15 d. policijai pranešta, kad 10 val. miške, esančiame Šakių seniūnijos Papartynų kaime, pjaudamas malkas staiga mirė vyras (78 m.), gyvenantis Šakių seniūnijos Giedručių kaime. Apžiūrint išoriškai, smurto žymių nerasta. Kūnas tyrimui išgabentas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį.
 
Balandžio 16 d. apie 9 val. savo namuose, esančiuose Šakių seniūnijos Duobiškių kaime, rastas vyro (50 m.) kūnas be išorinių smurto žymių. Jis tyrimui išgabentas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį mirties priežasčiai nustatyti.

Siūlė kyšį
Balandžio 14 d. apie 19 val. Lukšių seniūnijos Bartkų kaimo gyventojas (25 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo automobilį neturėdamas teisės) Šakių rajono policijos komisariato patruliams siūlė 100 eurų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apvogė
Balandžio 15 d. Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaimo gyventoja policijai pranešė, jog apie 7 val. pastebėjo, kad, nuplėšus pakabinamą spyną, įsibrauta į rūkyklą, esančią jos sodybos kieme, iš kur pagrobta apie 60–70 kilogramų lašinių. Nuostolis 300 eurų.

Partrenkė pėsčiąją
Balandžio 16 d. apie 22 val. Šakiuose Šaulių gatvėje ties sankryža su J. Basanavičiaus gatve automobilis Audi A6 Avant, vairuojamas blaivaus, turinčio teisę vairuoti transporto priemones Pyragių kaimo gyventojo (25 m.), partrenkė per pėsčiųjų perėją einančią Šakių gyventoją (16m.) ir ją sužalojo. Šakių ligoninėje mergaitei diagnozuota galvos sumušimas, daugybiniai paviršiniai kūno sumušimai. Po apžiūros ji išvežta į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninę Kauno klinikas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.