Per avariją nukentėjo ir du mažamečiai vaikai

avarija2auto
Šeštadienio popietę Bridžių kaimo teritorijoje po automobilių susidūrimo abi transporto priemonės nulėkė į laukus, o avarijos metu nesunkiai buvo sužaloti juose buvę penki žmonės.

Šeštadienio popietę Bridžių kaimo ribose, susidūrus lengviesiems automobiliams, per eismo įvykį nukentėjo ne tik vairuotojai, bet ir keleiviai – mama ir du mažamečiai vaikai.
 
Sausio 16 d. apie 15 val. kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas, Bridžių kaimo ribose, sankryžoje įvyko avarija. Automobilis „Audi 80“, vairuojamas vyro (gim. 1961 m.), nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „VW Passat“. Šį automobilį vairavo vyras, gimęs 1983 m. Per eismo įvykį sužaloti abu vairuotojai bei automobilio „VW Passat“ keleiviai: moteris (gim. 1988 m.) bei dvejų metų berniukas ir penkerių metukų mergaitė. Nukentėjusieji po suteiktos medikų pagalbos išleisti gydytis į namus. Dėl eismo įvykio pradėta administracinė teisena.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.