Automobilių parką papildė nauju tarnybiniu automobiliu

policija vw transporter
Šakių rajono policijos komisariato pareigūnai į įvykius skubės su nauju „Volkswagen Transporter“ automobiliu, šio modelio automobilius policija naudoja nuo 2018 m. Automobiliai puikiai vertinami pačių pareigūnų. Lietuvos policijos nuotr.

Prieš pat naujus metus Marijampolės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) pasiekė nauji tarnybiniai automobiliai. Reagavimui skirtas „Volkswagen Transporter“  atkeliavo ir į Šakių rajono policijos komisariato reagavimo padalinį.
 
Atnaujindama automobilių parką policija įsigijo 38 naujus automobilius – 24 „Volkswagen Transporter“ ir 14 „Toyota Land Cruiser“. Iš jų du „Volkswagen Transporter“ ir vienas „Toyota Land Cruiser“ automobilis buvo perduoti Marijampolės apskr. VPK pareigūnams. Pilnai sukomplektuoti automobiliai gruodžio 29d., parvyko į Marijampolę, o iš čia buvo paskirstyti Marijampolės apskr. VPK padaliniams.

Reagavimui skirti „Volkswagen Transporter“  iškeliavo į Marijampolės apskr. VPK Vilkaviškio rajono policijos komisariato ir Šakių rajono policijos komisariato reagavimo padalinius. Šio modelio automobilius policija naudoja nuo 2018 m., automobiliai puikiai vertinami pačių pareigūnų.

„Toyota Land Cruiser“ iškeliaus į Marijampolės apskr. VPK Kalvarijos policijos komisariatą. Šis visureigis bus naudojamas įvairioms policijos užduotims vykdyti, kur gali būti reikalingas didelio pravažumo automobilis.

Visi automobiliai įrengti pagal policijos tarnybinio transporto standartą, visiškai pritaikyti policijos funkcijoms vykdyti.

Prieš perduodant tarnybinius automobilius šalies policijos įstaigoms, juos pašventino Lietuvos policijos kapelionas Algirdas Toliatas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.