Kriminalai (2011-09-30)

Vogė
Rugsėjo 24 dieną, apie 12 val., Lukšių seniūnijos Liepalotų kaimo gyventojas V.M. pastebėjo, kad pro išdaužytą langą buvo patekta į dirbtuvių vidų ir iš jų pagrobtos žalios spalvos galandinimo staklės, kurių vertė – 7 tūkst. litų. Taip pat vagys išnešė žalios spalvos juostinio pjūklo lankstymo stakles, kurių vertė – 2 tūkst. litų.

Rugsėjo 26 dieną, 17.45 val., Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventoja L. G. pastebėjo, kad iš jos rankinės, laikytos Gelgaudiškio ambulatorijos Statistikos kabineto spintoje, dingo jai priklausanti piniginė su 150 litų, L. G. vardu išduotas vairuotojo pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, „Swedbank“ banko kortelė ir keletas nuolaidų kortelių.

Pasitraukė iš gyvenimo
Rugsėjo 26 dieną, apie 14 val., ūkinio pastato  viduje buvo rastas kilpoje pasikabinusio vyriškio A. L. (gim. 1953 m.), gyvenusio Išdagų kaimo Pievų gatvėje, lavonas. Tiksliai mirties priežasčiai nustatyti A. L. lavonas išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Negandos
Liepos 26 dieną, apie 23 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventoja D. Š. (gim. 1972 m.). Jai medikai diagnozavo galvos smegenų traumą, veido sumušimus. Tolimesniam gydymui moteris skubiai buvo išvežta į Kauno klinikas.
 
Rugsėjo 27 dieną, 12.48 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta Griškabūdžio seniūnijos Skrynupių kaimo gyventoja L. M. (gim. 1965 m.). Jai medikai diagnozavo apsinuodijimą medikamentais. Moteris buvo paguldyta į Reanimacijos skyrių.

Rastas sprogmuo

Rugsėjo 26 dieną Barzdų seniūnijos Buktiškių kaimo ribose pilietis R. M. rado nuo karo laikų likusius tris artilerijos sviedinius ( 100 mm.). Išminuotojai sprogmenis sunaikino vietoje.

Rugsėjo 27 dieną Kudirkos Naumiesčio Kubilėlių kaimo ribose A. J., dirbdamas žemę, rado nuo karo laikų užsilikusią minosvaidžio miną (82 mm.), kuri buvo sunaikinta vietoje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.