Kriminalai (2013-06-18)

Vogė
Birželio 12 dieną šakietė V. G., gyvenanti V. Kudirkos gatvėje, grįžusi į jai priklausantį butą, pastebėjo, kad iš jo dingo geltono metalo auskarai, žiedas, grandinėlė, 100 litų metalinėmis monetomis ir AB „DNB“ bei AB „Swedbank“ bankų mokėjimo kortelės. Iš viso padaryta 700 litų turtinė žala, turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.
 
Birželio 14 dieną Kidulių seniūnijos Karališkių kaimo gyventojas, UAB ,,Suvalkijos laivai” direktorius A. L. pastebėjo, kad yra sugadintas keleivinio laivo ,,Gilija”, priklausančio pareiškėjui, variklis. Laivas iki nuleidimo į Nemuno upę stovėjo Karališkių kaime. Vyriškiui padaryta 12000 litų turtinė žala. Turtas draustas, signalizacija neįrengta.

Mirė
Birželio 14 dieną namuose, esančiuose Gudlaukio kaime, Kidulių seniūnijoje, mirė pilietis A. B. (gim. 1931 m.). Vyriškio kūnas rastas namo koridoriuje ant grindų su keletu smulkių kraujosruvų ant kūno. Lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Apgadino
Birželio 15 dieną į policiją kreipėsi šakietis G. G., gyvenantis Jaunystės take. Jis pastebėjo, kad apgadintas jam priklausantis automobilis „VW Golf“. Vyriškiui padaryta 400 litų turtinė žala, turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Nukentėjo
Birželio 15 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta pilietė D. T. (gim. 1965 m.), gyvenanti Nemuno gatvėje, Pakalniškių kaime, Gelgaudiškio seniūnijoje. Po medikų apžiūros, moteris buvo išleista gydytis į namus. D. T. parodė, kad ją sužalojo kartu gyvenantis sugyventinis A. K.

Birželio 16 dieną naumiestietį T. V. (gim. 1976 m.), gyvenantį Kranto gatvėje, Kudirkos Naumiestyje, sužalojo iš matymo pažįstamas jaunuolis suduodamas jam du ar tris smūgius kumštimi į galvą, o, pargriuvus ant žemės, dar mažiausiai du kartus įspyrė į kairį šoną bei pilvą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.