Kriminalai (2013-10-29)

Lukšiuose siautėjo vagys
Spalio 23 dieną lukšietis V. V. (gim. 1961 m.) pastebėjo, kad išėmus lango stiklą, įsibrauta į jo garažą ir pavogta žoliapjovė, krūmapjovė, oro kompresorius, dvi plastikinės talpos po 20 litrų žymėto dyzelinio kuro. Padaryta 2640 litų turtinė žala. Tą pačią naktį apvogta ir kita lukšietė L. I. (gim. 1956 m.). Iš jai priklausančio nerakinto ūkinio pastato pagrobta benzininė savaeigė žoliapjovė. Padaryta 1000 litų turtinė žala. Vagys įsisuko ir į Lukšiuose gyvenančio V.D. (gim. 1950 m.) sodybą. Išlaužę ūkinio pastato durų įleidžiamąją spyną, ilgapirščiai įsibrovė į vidų ir pavogė savaeigę benzininę žoliapjovę. Padaryta 1300 litų turtinė žala.

Kanapės
Spalio 25 dieną rajono policijos komisariato pareigūnai Kudirkos Naumiesčio „Santakos“ sodų bendrijoje aptiko neteisėtai auginamas kanapes. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Suniokojo sodybą
Spalio 25 dieną Prienų rajono gyventojas M. Z. (gim. 1980 m.) pateikė pareiškimą apie tai, kad apie 19.00 val. pastebėjo, jog gelgaudiškietei D. S. priklausančioje negyvenamoje sodyboje, esančioje Branduoliškių kaime, yra sugadintas bei pagrobtas įvairus turtas. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Dingo elektros skaitiklis
Spalio 25 dieną gautas šakiečio L. B. (gim. 1975 m.), dirbančio AB Lesto, pareiškimas, kad spalio 22 dieną negyvenamoje sodyboje, esančioje Kudirkos Naumiesčio Žaltynų kaime, pavogtas čia  įrengtas elektros energijos skaitiklis. AB „Lesto“ padaryta 418,50 Lt turtinė žala.

Rasta negyva moteris
Spalio 25 dieną gautas telefoninis pranešimas, kad Šakiuose, savo namuose, rasta mirusi moteris G. J. (gim.1928 m.) be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Pavogė benziną
Spalio 25 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventoja  Z. S. (gim. 1975 m.), nuvykusi į ganyklą, pastebėjo, kad išplėštas greta karvių melžimo aikštelės stovinčios medinės dėžės užraktas ir iš benzininio variklio su vakuuminiu siurbliu bakelio išleisti du litrai benzino. Padaryta 100 Lt turtinė žala.

Sumušė parke
Spalio 27 dieną gautas telefoninis pranešimas iš Šakių ligoninės priėmimo skyriaus, kad pristatytas Kudirkos Naumiesčio gyventojas M. U. (gim. 1993 m.), kuriam diagnozuotos kirstinės žaizdos. Po apžiūros išleistas į namus. Paskirta  teismo medicinos ekspertizė. Pirminiais duomenimis vyriškis po vidurnakčio buvo sumuštas Kudirkos Naumiesčio miestelio parke iš matymo pažįstamo asmens.

Sumušė pažįstamas
Spalio 27 dieną policija gavo telefoninį pranešimą, kad į Šakių ligoninės priėmimo skyrių pristatytas griškabūdietis Ž. K. (gim. 1993 m.), kuriam nustatytas galvos sutrenkimas, odos nubrozdinimai, girtumas. Po apžiūros vyras išleistas gydytis į namus. Pirminiais duomenimis, jis apie 1 val. buvo sumuštas iš matymo pažįstamo asmens prie Griškabūdžio laisvalaikio ir pramogų centro.  Paskirta  teismo medicinos ekspertizė.

Smurtavo sugyventinis
Spalio 27 dieną gautas šakietės I. R. (gim. 1979 m.) pareiškimas, kad ją namuose sužalojo sugyventinis A. A.( gim. 1977 m. ). Vyriškis laikinai sulaikytas, jam nustatytas 1,89 promilės girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar renginių pasiūla rajone atitinka jūsų poreikius?

klausimelis 06 04Nerijus iš Kudirkos Naumiesčio:

Nežinau, kokia situacija likusiame rajone, bet Kudirkos Naumiestyje, atrodo, visai užtenka. Nors šiaip nelabai ką galiu pasakyti, kadangi apskritai renginiai man nėra pats aktualiausias dalykas. Kai Lietuvoje būname, kartais į kokį nors užsukame. Dažniausiai – į koncertus, šie labiausiai domina. 

klausimelis 06 04 2

Eglė iš Gelgaudiškio:

Užtenka tų renginių. Pati gyvenu Gelgaudiškyje, jei vyksta koks netoliese, stengiuosi apsilankyti. Kartais vykstame ir į kituose mestuose vykstančius renginius. Kalbant apie rajoną, mes dažniausiai renkamės tokius, kurie ir vaikams skirti, pavyzdžiui, šeimos šventę, vaikų dienos šventę. Tik tokio tipo renginių, kur veikos netrūktų ir mažiesiems, būtų atrakcionų, žaidimų ir t.t., organizuojama skurdokai, galėtų būti ir daugiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.