Kriminalai (2013-11-12)

Vagys išgriovė mūrinę sieną
Lapkričio 7 d. Šakių rajono policijos komisariatas gavo lukšietės K. J., gyvenančios Nemuno g., pareiškimą, kad apie 1.30 val., suveikus apsaugos signalizacijai, pastebėjo, jog, atlenkus pakabinamos spynos lankelį ir išgriovus mūrinės sienos dalį, buvo patekta į jai priklausančios individualios įmonės parduotuvę, esančią Liepalotų kaime, Mokyklos g. Padaryta turtinė žala tikslinama. Signalizacija buvo įrengta ir suveikė, tačiau turtas nedraustas.

Grasino nužudyti
 Lapkričio 7 d. įregistruotas Šakių seniūnijos,  Bundzų kaimo gyventojos E. V. pareiškimas, kad namuose apie 9.30 val. sugyventinis M. J. konflikto metu ją tampė už rankos, sudavė ranka per veidą ir įrėmęs peilį į kaklą, grasino nužudyti. Sugyventinis M. J. sulaikytas.

Apšvarino automobilį
Lapkričio 8 d., apie 12 val., šakietis V. Z., gyvenantis S. Banaičio g., pastebėjo, kad pavogtas jam priklausantis automobilis Seat  Alhambra, stovėjęs V.Kudirkos g. esančiame garaže. Automobilio salone buvo automobilio VW Golf priekinė prietaisų panelė, du raktai, USB raktas, automobilio VW Caddy Maxi pirkimo-pardavimo sutartis, registracijos liudijimas, du užvedimo spynelės rakteliai. Padaryta turtinė žala - 20 000 litų. Turtas nedraustas. Automobilyje įrengta gamyklinė signalizacija.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.