Kriminalai (2013-11-29)

Apšvarino kišenes              
Lapkričio 20 d., apie 13 val., šakietis V. K., grįžęs į savo  namus, esančius Gimnazijos g., pastebėjo, kad išlaužta buto durų spyna. Į vidų patekęs vagis apšvarino spintoje kabojusios striukės kišenes,- dingo 2000 litų. Iš viso padaryta 2050 litų turtinė žala.

Telefonas
Lapkričio 20 d. gautas Giedručių kaimo gyventojos V. P. pareiškimas, kad pagal skelbimą internetu ji pirko mobiliojo ryšio telefoną ,,Samsung Galaxy S-3”. Lapkričio 8 d. pirkėja į K. M. Swedbank sąskaitą pervedė 315 litų, tačiau telefono aparato negavo.

Sumušė
Lapkričio 20 d. rajono policijos komisariatas gavo pranešimą iš Šakių ligoninės priėmimo skyriaus, kad į medikus kreipėsi Kriūkų seniūnijos  Mikniškės kaimo gyventojas I. M., kuriam buvo  diagnozuotas sužalojimas. Gydytis vyriškis išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, I. M.  Šakiuose, Jaunystės take, apie 22.30 val. smūgiuodami kumščiais į galvos sritį ir krūtinę, sužalojo du iš matymo pažįstami jaunuoliai.

Rastas lavonas
Lapkričio 25 d. Šakių rajono policijos komisariatas gavo telefoninį pranešimą, kad apie 11 val. bute, esančiame Barzdų seniūnijos Baltrušių kaime, Gėlių gatvėje, rastas epilepsija sirgusio V. N. (gim. 1965 m.) lavonas. Apžiūrint lavoną vizualiai, kaktos kairėje pusėje rasta muštinė žaizda. Mirties priežasčiai nustatyti V. N. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Sumušė brolis
Lapkričio 25 d. gautas Griškabūdžio seniūnijos Viktoravos kaimo gyventojos A. S. (gim. 1981 m.) pareiškimas, kad apie 13 val. Germuolių kaime esančiame miške (Lukšių sen.) tarpusavio konflikto metu ją sužalojo brolis G. A., gyvenantis Lukšių seniūnijos Suopių kaime. Šakių ligoninės priėmimo skyriuje A. S. nustatyta sužalojimai.

Mirė ligoninėje  
Lapkričio 25 d. buvo gautas pranešimas, jog į Šakių ligoninės priėmimo skyrių pristatytas Šakių seniūnijos, Gotlybiškių kaimo gyventojas P. J. (gim. 1959 m.). Jam diagnozuota neaiškios kilmės koma, vyriškis paguldytas į reanimacijos skyrių. Kitą dieną , lapkričio 26-ąją,  apie 4.00 val. jis mirė. Apžiūrėjus lavoną, išorinių smurto žymių nepastebėta. Mirties priežasčiai nustatyti lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.