Kriminalai (2013-11-26)

Rasti lavonai
Lapkričio 21 d. gautas telefoninis pranešimas, kad apie 14 val. 30 min. savo sodybos kieme rastas, galimai nutrenktas elektros, Lukšių seniūnijos Pelenių kaimo gyventojos R. B. (gim. 1970 m.). Smurto žymių nematyti. Mirties priežasčiai nustatyti R. B. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Lapkričio 23 d. gautas telefoninis pranešimas, kad apie 12.45 val. Griškabūdžio seniūnijos Varniškių kaimo ribose esančiame miške rastas vilkaviškiečio V. V. ( gim. 1962 m.) lavonas be aiškių išorinių smurto žymių. Lavonas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LRTM Jurbarko poskyrį tyrimui atlikti.

Grasino nužudyti
Lapkričio 21 d. gautas Kriūkų seniūnijos Padainių kaimo gyventojos D.M. pareiškimas, kad apie 7 val. 30 min. namuose sutuoktinis A. M. sudavė jai delnu per veidą ir, prirėmęs peilį prie kaklo, grasino nužudyti. Moteris sužalojimų nepatyrė. A. M. sulaikytas, jam nustatytas 2,18 prom. girtumas.

Dingo rūkyta mėsa
Lapkričio 22 d. gautas Lekėčių seniūnijos Lekėčių kaimo gyventojos L. M. pareiškimas, kad apie 7.30 val. ji pastebėjo, jog iš sodybos pakraštyje esančios nerakintos rūkyklos pavogta 150 kg. rūkytos mėsos. Padaryta 2300 Lt turtinė žala.

Pavogė motociklą
Lapkričio 21 d. gautas lukšiečio V. D. pareiškimas, kad apie 10 val. jis pastebėjo, jog iš sodyboje esančio nerakinto garažo dingęs jam priklausantis motociklas JAWA 350. Paskutinį kartą garaže vyriškis motociklą dar matė lapkričio 15 d. Padaryta turtinė žala tikslinama. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px