Pažiūrėti naujosios „Aibės“ sugarmėjo gausus būrys gelgaudiškiečių

aibeŠią savaitę Gelgaudiškyje viena iš trijų „Aibių“ parduotuvių persikėlė į naujas patalpas. Susirinkę pasmalsauti vietiniai gyventojai vos tilpo pro duris, gausus būrelis telkėsi lauke.

Nuotr. Per dvejus metus investicijos į naujas ir rekonstruotas „Aibės“ parduotuves siekia vieną milijoną eurų.

Patekę vidun žvalgėsi po lentynas ir savo nuomonės apie naują parduotuvę atskleisti neskubėjo. „Dar gerai visko neapžiūrėjome“, – sakė praktiškieji gelgaudiškiečiai. Pirmasis parduotuvės pirkėjas buvo...

(Daugiau paskaityti galite gruodžio 18 dienos laikraštyje arba po savaitės internete)

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px